Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, juni 10, 2016

Vader (Een verhaaltje)

Hij miste het hikje in haar lach en de zelfgemaakte kersentaart die hij eigenlijk helemaal niet lekker vond. Pas op haar sterfbed vertelde zij hem de waarheid. Om haar in vrede te laten heengaan zei hij dat hij het altijd al had geweten maar haar de jarenlange leugen onmiddellijk had vergeven.

Natuurlijk wilde hij weten wie hij was,  waar hij vandaan kwam en hoe het zo gekomen was. Na jaren van twijfel en lang zoeken lag het bewijs aan zijn voeten: het graf van zijn vader.

===================
Meer lezen? bravenewbooks.nl/terrenceweijnschenk

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

7 opmerkingen:

Rebbeltje ★ zei

Veel mensen leven met een leugen en nemen het mee het graf in...open kaart lijkt me toch beter.
Fijn weekend

Mirjam Kakelbont zei

Jammer dat ze het hem niet eerder verteld heeft. Het is iemands geboorterecht (-:
Maar het is gemakkelijk te oordelen wanneer je de achtergrond niet kent. Gelukkig kon ze met een verlicht hart haar ogen sluiten. Mooi!

די מריו zei

Het moet wel een eigen keuze zijn of je het wilt weten.

Love As Always
Di Mario

Morgaine zei

korrel zout even hoor Terrebel ;-)

Ik kom even off topic vertellen dat ik je niet vergeten ben, maar ik moet nu echt al mijn aandacht en concentratie vestigen op mijn ‘verplichte’ traject van de gemeente. Mocht je niet weten waar ik het over heb, dat kun je lezen op mijn blog. Het mag, hoeft niet, maar dan weet je wel waarom ik er even niet ben zoals je gewend bent van mij.

Het slurpt al mijn energie op en aankomende maandag start ik in het Ouderencentrum en ga ik 8 uur per week erbij werken dus werk ik vanaf volgende week 10 uur en dan nog mijn verplichte huiswerk en gesprekken op het stadhuis wekelijks en een huishouden.
Ik weet even niet hoe het bloggen gaat verlopen, ik hoop binnenkort mijn nieuwe ritme te hebben gevonden en gewoon weer er te kunnen zijn.

X
PS, dank je wel dat jij wel trouw blijft komen en reageren, dat doet echt heel veel goed!

Joolzz zei

Gek wat angst voor verlies met mensen doet... Wat had het hen beiden veel ruimte gegeven als ze het eerder verteld had!

riet epietz zei

Tja, meestal lokt de éne leugen de andere uit, zo ook hier!

willy zei

een verrassend verhaaltje..

op een leugentje om bestwil, laat ik me ook wel eens betrappen

groeten