Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, oktober 27, 2015

Kattenlog en goed nieuws

 Billy de kat bewaakt graag en goed onze tuin
(dan ziet u die ook eens!)
 Een favoriete houding van Maneki Neko ('Gelukskat')
Voor wie zich afvraagt waarom wij hem vernoemd hebben naar die zwaaiende gelukskatjes die men bij Chinese restaurants in de vensterbank ziet.
Probeer maar eens te werken als Zwarte Vlek je papieren bewaakt!

Omdat ik het vorige week gewoon vergeten was krijgt u vandaag van mij maar liefst twee zelfverzonnen 'lolcats'!

 'Te lui om te werken en steelt jouw baan: Schrödingers immigrant.'

'Wat is dit voor eten? Gedachtenvoer.'

Ondanks alle narigheid in de wereld (Vorige week nog werd mijn paraplu nat toen ik naar buiten ging!) zijn er ook prachtige positieve nieuwsberichten. Deze bijvoorbeeld:
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4167150/2015/10/20/Korting-voor-Joden-en-Arabieren-die-samen-eten.dhtml

Meer goed nieuws is dat een grote vlietuigmaatschappij een gigantische blunder beging. En daarvoor haar excuses aanbood én compensatiegeld aan de misdeelde klant én de verantwoordelijke manager ontsloeg. Lees hier (Engels) het hele verhaal.

En ook in Nederland is er goed nieuws: warenhuis keten De Bijenkorf is tot het inzicht gekomen dat iemand van 18 die hetzelfde werk doet als iemand van 23 hetzelfde salaris verdient: het minimum jeugdloon is door het concern afgeschaft!

Om in stijl af te sluiten is hier Ugly Kid Joe met hun versie van 'Cats in the cradle'Voor de lezers via Facebook: klik op de link voor meer links én muziek!

4 opmerkingen:

די מריו zei

De tweede locat is geweldig vind ik. Wat zijn er toch een hoop dingen te doen in het leven. Maar zo'n kattenlog is een goede afleiding in de werkweek.

Love As Always
Di Mario

Morgaine zei

Heerlijk Terrebel, doe dit nu eens wat vaker :P hahaha Hier geniet ik echt van met een glimlach :D

X

rietepietz zei

Een goed gekozen naam voor een kat die steeds met z'n staart over je papieren zwabbert!
En een lekker muziekje op de koop toe, ga lekker zo door!

gerdaYD zei

Jammer, want zelfs als je het over katten hebt, toch een heel aaibaar onderwerp, komen er niet veel reacties op je blog. Ga jij wel bij de anderen reageren lieve Terrebel, want het is op het net zoals in het leven: krijgen en geven...