Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, juni 16, 2010

Spelen

Vanaf de zijlijn werden de beste adviezen geschreeuwd maar op het veld werd daar nauwelijks naar geluisterd. Dat was onmogelijk, vooral vanwege het lawaai dat vanaf de tribunes kwam. Eén ploeg was al gediskwalificeerd voordat het toernooi al goed en wel begonnen was. Er was een ploeg waar nog maar een paar weken eerder niet veel van verwacht werd maar die toch de kwart-finales haalde. Bookmakers dachten dat een andere ploeg niet verder zou komen dan de kwart-finales maar toch werd de halve finale bereikt. En werd de strijd om de derde plek gewonnen. De vroegere kampioen werd kansloos onttroond door de verwachte nummers één en twee. Het werd een spannende finale. En de VVD won nipt.

De verkiezingen zijn voorbij en de virtuele vuvuzela's zijn verstomd. Kijk maar bijvoorbeeld naar het sterk gedaalde aantal tweets van politici die vóór 9 juni het contact met de burger opeens zo belangrijk vonden.

In afwachting van de volgende Tweede Kamerverkiezingen in oktober is er nu tijd voor leuke dingen.

Het spelen van "Call of Duty: World at War", bijvoorbeeld. Daarin spelen mensen met klinkende namen als Dr. F.R. Ankenstein, Rambo en Lt. Kyle maar ook minder voor de hand liggende types als Your Mom, . , Osama en My Ex. Zo kan er zomaar op het scherm komen te staan "My ex killed you mom". Da's bijna nog leuker dan het spelen van het spel op zich...;-)

Uiteraard is Superfer ook hier in ontzettend goed. Maar zijn vader gaat het niet zozeer om het winnen alswel om het lekker spelen.

De link van vandaag is naar m'n vragen-weblog alwaar ik een akkefietje met Albert Heijn vermeld.


7 opmerkingen:

Ruben zei

Waarom denk je dat er in Oktober alweer verkiezingen zijn?

www.brillie.nl zei

Ze genieten allemaal van het geld. Wie zou dat niet doen 6 jaar lang.

Renesmurf zei

Natuurlijk moet je voor de verkiezingen je standpunten duidelijk maken, na de verkiezingen mag dat wel duidelijk zijn.

Nu afwachten tot er geregeerd gaat worden, en hoe ze oppositie voeren en zo, daar gaat het pas echt om.

Redstar zei

COD is een van mijn meest favo spellen. ALle delen wel te verstaan.

Anoniem zei

Die nicknames bij games zijn soms hilarisch ja :D
Het valt ook niet mee om nog een unieke nick te verzinnen.
Gamen is niks voor mij, kijk wel af en toe even mee ;)

Terrebel zei

@Ruben: Dat was een grapje. Maar het zou zomaar kunnen. Toch?

@Brillie Voor de nieuwe generatie politici is dat max. vier jaar. Behalve voor 55-plussers. Die krijgen wachtgeld tot hun 65ste.

@Renesmurf: Zelf vind ik het irritant dat men vaak na de verkiezingen opeens andere standpunten heeft dan ervoor. Zo wordt kiezen wel heel lastig.

@Redstar: Het is inderdaad een bijzonder koel spel. Terwijl ik meer ben van schaken, Pong en Tetris speel ik dit ook graag.

@Downer: De naam : "My ex" had ik zelf bedacht voor het spel...;-) Het leek mij nl. wel grappig als iemand zou zien dat-ie was vermoord door "my ex". Zodoende.

Zelf kijk ik meestal gewoon toe maar af en toe kan ik het niet laten om zelf te spelen. Al vind het knap lastig. Zal wel de ouderdom zijn...

Morgaine zei

Ah ja, paars plus gaat het vandaag in gesprekken proberen, zal ook wel niets worden idd...

Maar goed, is het ook niet bijna recessie? Gezien ik gisteren de nieuwe tweede kamer beëdigd zag worden en dacht.. tis bijna vakantie zijn ze toch in het buitenland met zijn allen...

Van de AH niet te geloven, je moet telkens weer beter en beter opletten :(

XXX