Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, mei 08, 2009

Bah!

Mensen bezoeken dit weblog rechtstreeks vanuit verschillende plaatsen in de wereld. Behalve uit verschillende plaatsen in Nederland komen de vaste bezoekers uit ondermeer:

Louth, Ierland
Seattle, Amerika
Sydney, Australië
Santa Cruz, Aruba
Montpellier, Frankrijk
Roeselare, België
Lafayette, Amerika
Stora Höga, Zweden
Parijs, Frankrijk
Chicago, Amerika
Plano, Amerika

U kunt nu zeggen:"Maar wat heb ik aan die informatie?" Terecht. Deze informatie is ongeveer net zoveel waard als -laten we zeggen- als het "bindend" contract van een voetbalcoach uit de Eredivisie waar dit seizoen exact de helft van alle oefenmeesters voor het einde van het seizoen er de brui aan gaf. Zogenaamd vanwege tegenvallende resultaten. Dat men bij diverse buitenlandse clubs meer geld kan verdienen heeft hoegenaamd niets te maken met het besluit "met pijn in het hart" hun "geliefde" club te "moeten" verlaten. Laat die krokodilletranen maar zitten, jongens; wij geloven jullie eenvoudigweg niet. Van Basten, Stevens, Verbeek en al die anderen: Ga maar lekker naar het buitenland en kom niet meer terug alsjeblieft; Ons land kent al genoeg schijnheiligen.

Neem bijvoorbeeld die mensen die -naast de direkt betrokkenen en nabestaanden- vanavond uitgebreid in beeld zullen (of in elk geval willen) zijn bij de herdenkingsdienst ter nagedachtenis aan de slachtoffers van "Apeldoorn". Dat zijn diezelfde mensen die files veroorzaken wanneer zij op de radio horen dat er een ernstig ongeluk is gebeurd en dan per sé moeten kijken. U kent ze wel: van die mensen die op een duin gaan staan met een telescoop in de hoop dat zij in de verte zien hoe de opvarenden van een schip in de storm wanhopig proberen het vege lijf te redden.

Ik heb maar één woord over voor die types: Bah!

Om even helemaal blij van te worden is hier een filmpje opgenomen op het Centraal Station van Antwerpen (Eigenlijk gewoon een reclamefilmpje van TV-zender VTM maar who cares; het is gewoon briljant!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!