Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, augustus 12, 2008

Hielden

Met buren Irene, Ingrid, Vincent, Linda, Hetty en Wynonah maakte ik in de afgelopen paar dagen even een praatje. Op verschillende plekken in de stad kwamen wij nog de jongeman van de sigarenzaak op de hoek tegen, een paar oud-mede pencak-cursisten én een paar leden van het gezelschap waarmee wij begin dit jaar op wintersport waren. Eén daarvan kwam ik tegen op de filmlocatie, zondag.

Het was een vrij jong team waarmee ik daar werkte; van die mensen die zichzelf oud vinden omdat het eerste computerspel dat zij zich herinneren Tetris was op de Nintendo GameBoy, U weet wel.

Even wennen om de volgende dag te werken met mensen die als kind met hun broertjes en zusjes hoorspellen zaten te luisteren op de radio...;-) (Geintje, Bart)

De groep die al wat langer meegaat heeft natuurlijk wat meer ervaring maar mist soms het nodige jeugdig enthousiasme en een stukje ongedwongenheid. Nu nog wentelen de "jonkies" zich in de illusie dat alles mogelijk is maar op een dag komen zij daarvan terug. Intussen zullen zij bewezen hebben dat er meer mogelijk is dan de oudgedienden voor mogelijk hielden.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Stan Storimans

Geen opmerkingen: