Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, februari 17, 2008

Telefoon

Heb een lekker weekend gehad dat voornamelijk in gezelschap van goede vriend Erwin werd doorgebracht en deels in een Ierse pub in Breda. Intussen was Ferdinand bij zijn oma en hielp hij haar bij haar eerste schreden op het wereldwijde web. M'n moeder heeft nu zelfs een Hyves-account!

Heb vandaag lekker bij haar gegeten en m'n zoon opgehaald. Nog maar eventjes en dan mag hij op de middelbare school gaan leren wat de hoofdstad is van Kosovo. Dat heeft zich nu afgescheiden van Servië dat op haar beurt vanzelf autonoom werd toen Montenegro besloot verder te gaan als zelfstandige natie nadat beide gebiedsdelen behoorden tot het Koninkrijk Joegoslavië dat op haar beurt was ontstaan uit het samenkomen van de volkeren der Serven, Kroaten en Slovenen. Of zoiets. Volgt U het nog?

Misschien dat het ligt aan het ouder worden maar ik heb steeds meer moeite om op de hoogte te blijven van veranderingen in de wereld.

Gelukkig zijn er ook nog simpele dingen in het leven zoals een meisje dat afgelopen vrijdag zes werd dat haar broer een knuffel doorspeelt via de telefoon:


Geen opmerkingen: