Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, februari 10, 2008

Genomen

Nog steeds denkt men dat identificatie het ultieme middel is om terroristen tegen te houden. Maar als terroristen nu'ns een gewoon geldig paspoort hebben, zich gedwee vingerafdrukken laten afnemen en zich verder onderwerpen aan welke overheidsmaatregel dan ook die de privacy verder indamt voordat zij iets opblazen...? Misschien wordt het tijd om te achterhalen wie er écht baat hebben bij het plaatsen van nog meer identificatie-apparatuur. Of gaat het echt alleen maar om de heb? Want spelen met zo'n leuk iris-scan-apparaat...tsja da's natuurlijk genieten.

Samen met m'n kinderen genieten van de ondergaande zon. Dat deed ik gisteren na het zwemmen met Eva, Dayna en Ferdinand. Eva was gisteravond al naar huis vandaar dat wij de lunch bij oma genoten met een zusje minder dan gebruikelijk.

Wel zoals gebruikelijk kwamen wij weer'ns aardig wat bekenden tegen op straat; een paar dartmaten van de Ferman, een klasgenote van hem en haar moeder, een buurvrouw en een buurman.

In plaats van kijken naar het WK-allround schaatsen (Nederland is dubbel kampioen. Hoera!) brachten wij de tijd vandaag vooral luierend en genietend door. Een beetje opgeruimd werd er ook. En gestofzuigd. En gekookt. En gegeten. En afscheid genomen.

Geen opmerkingen: