Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, mei 17, 2007

Jokt

Vrijheid? Niet voor Ryan Lambourn, de Australische jongeman die het spel "V-Tech Rampage" maakte. In het computerspel is de speler Cho Seung-Hui die over de campus van Virginia Tech rondloopt en mede-studenten en een paar docenten doodschiet voordat-ie de hand aan zichzelf slaat.Veel mensen zijn woedend op Ryan die het zelf allemaal wel grappig vindt. Zijn provider vindt het allemaal wat minder grappig en heeft de site met het spel erop gesloten. Tot zover dus vrijheid van expressie. Natuurlijk mag je Ryan's spel smakeloos vinden maar om maar meteen alles te verbieden dat door de meerderheid smakeloos wordt gevonden? Dan zou ook het in het openbaar verschijnen van Connie Breukhoven moeten worden verboden. En het boek "Mein Kampf" van Hitler, als dat al niet verboden was te verkopen. En openbare optredens van Hilbrand Nawijn. En een lachende Gerrit Zalm. En Real Cool Cola.

Het nuttigen van cola probeer ik wat te minderen. Ik wordt er gewoon te dik van. Ik wil niet op Jacques Chirac gaan lijken! Zou zijn opvolger ook vanzelf dik worden nu hij in het ambt is getreden?

Zat Sarkozy tot voor op het miljoenen kostende bootje van een vriend van hem het volk der Franken uit te lachen, inmiddels is-ie écht aan het werk? Zijn agenda ziet er ongeveer zo uit: Uitslapen met...eh...bij Angela Merkel, Overleggen met George Junior, Amerikaanse mariniers inhuren om werklozen de toekomstige yuppenwijken uit te meppen, zorgen dat Frankrijk vetorecht krijgt wanneer het gaat om beslissingen op Europees niveau, een nieuwe minnares zoeken omdat zijn Céclia de druk niet meer aankan.

Zou André Rouvoet ook al bezweken zijn onder de druk? Hij vertelde namelijk met een strak gezicht dat niet alle provincies het geld voor de jeugdzorg hebben uitgegeven terwijl het tegendeel waar is. Dat is dus gewoon liegen! Hans Nieukerke, voorzitter van de MOGroep, drukt zich iets zwakker uit en stelt:"André Rouvoet jokt".

Geen opmerkingen: