Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, februari 01, 2007

Betaald zelfs!

Betaald zelfs!

Gisteren was weer zo'n dag waarvan je denkt:"Wat moet ik er mee?" Zo hoorde ik van een klant dat zij uit Wales komt waarop mij te binnen schoot dat zij woont in Llanelli (spreek uit:"Kgenechtjlija" Bij benadering dan) en bus 5 uit Swansea bij haar voor de deur stopt. De dame werd meteen wat onrustig en vooral argwanend maar vond het ook wel boeiend. Zelf vond ik het ook eigenlijk wel grappig.

Later op de dag veroordeelde ik in de rol van rechter een "heks" tot een alternatiefve straf. Toen ik haar later als mezelf tegenkwam vertelde zij dat zij en haar vrienden zo vreselijk om die straf moesten lachen omdat de straf in hun vriendenkring al jarenlang rondwaart als "running gag". Grappig he?

Zo vond m'n zoon het ook grappig dat toen wij 's avonds film zaten te kijken ik antwoord gaf op een vraag gesteld door een filmpersonage terwijl de tegenspeler even later exact (maar dan ook woord voor woord!) hetzelfde antwoord gaf. Ondanks het feit dat ik de film in kwestie nog nooit gezien had wist ik blijkbaar precies wat er kwam.

De OV-chipknip komt er ook aan. Dit massa wanproduct moet en zal ons door de strot worden geduwd. Terwijl miljoenen mensen dreigen om te komen van de honger heeft mevrouw Peijs besloten dat er miljoenen moeten worden uitgegeven om reclame te maken voor een produkt dat wij notabene verplicht zijn aan te schaffen! Dat is alleen nog maar voor de promotie. Het ding zelf kostte totnog toe 1 miljard euro. Da's een heleboel geld. Het is bekend dat de implementatie niet zonder problemen verloopt. De Digitale Reiziger schrijft erover.

Er is ook al het een an ander geschreven over de film "Arthur en de Minimoys". Hier wat foto's van de première waarbij m'n zoon en ik bij mochten zijn. Betaald zelfs!

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van A. Moonen en Sydney Sheldon

Geen opmerkingen: