Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juli 24, 2005

Zomerkamp

Zomerkamp

Een feest van herkennig, de eerste officiële dag Zomerkamp van dit jaar. Zoals iemand vandaag opmerkte:"Ben je eenmaal als begeleider meegegaan dan werkt dat verslavend."
Dat klopt inderdaad wel heel aardig, ja. Geinig ook om al die bekende gezichten na twee jaar terug te zien: Sigrit, Kai, Quinta, Eva, Kim, Anton, Vincent, Theo en al de anderen. Toegegeven, de meeste namen waren weggezakt in vergetelheid maar binnen een uurtje of wat kwam dat al goed.
Het weer werkte goed mee bij de kennismakingsspelletjes.
Zelfs een boom herkende ik! Een feit dat ik als zelfverklaard stadsmens zelf maar moeilijk kan verklaren. En ook een zandweggetje kwam mij bekend voor! Ongelooflijk, niet?

Wellicht niet zo ongelooflijk als sommige zaken die zich in de wereld van vandaag afspelen maar toch.
Overigens vond ik het ook best wel leuk om te horen dat sommige zomerkampers (jullie weten wel wie ik bedoel, nietwaar guys?) deze site al dan niet per toeval hebben ontdekt.

Hoe erg ook sommige mondiale misstanden, voor de kinderen van zomervakantiekamp Licht en Lucht breken drie weken aan van ongebreidelde pret ende vreugde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!