Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, november 09, 2003

't Arme joch is verkouden. Gisteravond met hem samen op de bank gezeten (nu ja, m'n waterbed dan toch. Maar dat staat in de woonkamer en telt in die hoedanigheid dus mee als sofa.) en Spongebob SquarePants en Jimmy Neutron gekeken onderwijl zijn warme lijf insmerend met Luuf. De bedoeling was om vandaag naar een galerie te gaan maar dat is eventueel uit te stellen tot volgende week. Hij is nu even met buurvrouw Johanna een blokje om terwijl ik een begin maak met het opruimen van de slaapkamer. Moet er tegenwoordig achteruitlopend uit omdat er geen ruimte meer is om een draai te maken...




Het einde van het duo Bassie & Adriaan is nu defenitief in zicht: de broers hebben ruzie.
Alsof het niet normaal is om als broers ruzie te hebben. Zo wordt het bericht de wereld in geslingerd. Als je 47 jaar samenwerkt en je hebt niet één keer ruzie gehad...dat mag in de krant. Laat die twee lekker bekvechten. Maar alsleblieft niet via de media.


Over media gesproken: internet blijft een leuke manier voor grappige groepjes om zich te profileren. Hier is er weer eentje die leeft volgens het moto "eigen volk eerst".
Zouden zij subsidie krijgen voor hun activiteiten? Hier een opsomming ervan:
"ontspanning moet er natuurlijk ook zijn en daarom organiseren wij ook activiteiten zoals feesten, concerten, kickboxen, kroegentochten en uitstapjes. "
Zij doen ook aan serieuze dingen als zij daar tijd voor over houden. Namelijk:
"Wij geven scholing aan jongeren uit het Brabant over o.a. nationalisme, multicultuur, solidarisme en globalisering".
Solidarisme? Zal toch maar'ns een lezing bijwonen want ik wil graag weten wat dat is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!