Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, november 13, 2003

OPRUIM SPEL waar bij je kunt op het internet!!!!!!!!! Wat is dat nu voor een zoekterm? Heeft men sinds kort toegang tot internet vanaf de gesloten afdeling van de Valeriuskliniek of is er een VMBO-student achtergekomen dat het internet uit meer dan alleen maar porno bestaat? Tenzij degeen die bovenstaande opdracht aan de Google-machine heeft doorgegeven zich meldt, zullen wij't wel nooit weten.


Vreemde uitdrukking overigens:"wel nooit". Vindt U ook niet?




Dankzij de mensen bij Blogger ("Server Maintenance") krijg ik nu een nieuwe kans om U te vertellen dat het Ferdinand opviel dat de maan vanochtend niet wilde geloven dat de nacht voorbij was. De Westertoren zag er weer'ns prachtig uit in het vale ochtendlicht dat nu eenmaal de winter markeert. Vanmiddag moet Ferdinand alleen naar huis lopen.
Als het aan de moeder van Pelle ligt echter niet lang meer. Zij is op zoek naar iemand die haar taak voor de donderdag invulling kan geven. Lief he?




Iets minder lief is het vijftal heerschappen dat is opgepakt met molotov-cocktails op zak. Zij waren onderweg naar het AZC te Dokkum.

Eén van hen is nota bene een militair. Denkt dit soort groepjes nu werkelijk dat problemen zijn op te lossen door het opblazen ervan?
Wie denken ze wel niet (wéér die vreemde uitdrukking. Nu in de combinatie "wel niet". Maar goed, ik dwaal weer af.) dat ze zijn? George W. Bush?


Het COA (Centraal Orgaan voor Opvang Asielzoekers) bericht al vrijwel over niets anders dan de sluiting van vestigingen. Alsof je 't hebt over supermarkten en niet over mensen die puur voor hun eigen genoegen hun banen, vrienden en familie achterlaten ten einde hier te lande een uitkering te betrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!