Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, augustus 14, 2003

Gisteravond geen Pilates-oefeningen gedaan en dat kwartiertje Pilates met Thura, eergisteren op het ritme van "Je t'aime, mais non plus" doet ook geen wonderen. Wellicht vanavond weer oefenen samen met buurvrouw A.
Verheug mij al enorm op het weekje Groot-Britannië in oktober. In ieder geval al een principe-afspraak gemaakt met Jenny aka Wondrous om elkaar in Londen te gaan zien.
Volgens Karin Spaink's recente stukje in het Parool wordt met de term "ex" (afgaand op een door haar gelezen roman) de laatste ex bedoeld.
Ikzelf maak liever gebruik van de omschrijvingen: eerste ex, tweede ex en zo verder...
Dankzij Thura op het spoor gekomen van het bestaan van Willem de Ridder's gedachten over Spiegelogie; een denkwijze die moeilijk in een paar woorden te vatten valt. ik weet er ook nog te weinig van af om mij daaraan te wagen.
Mijn nieuwe buurman Saron wist mij te vertellen dat zijn vriendin Ilse vorige week Ferdinand's casting-formulier had ingenomen. Is dat nou niet toevallig?
Dus in plaats van buurvrouw Vanessa zitten nu twee anderen. Dan bent U ook weer op de hoogte...;-)
Terwijl goede vriend Wolkewietje gezellig op de koffie zat te wezen nadat hij samen met Fer en mij had genoten van de huurfilm "Shrek" kwam buurvrouw M melden dat zij met spoed weg moest en derhalve een oppas zocht voor Eef en Dayna. Uiteraard vond zij mij bereid een oogje in het zeil te houden en aldus geschiedde.
Zij was op een redelijk tijdstip weer thuis zodat ik lekker verder kon kletsen met de visite. Later op de avond kwam er nog wat visite bij in de vorm van buurvrouw A en werd het nog wat gezelliger.
Ferdinand maakte mij vanochtend wakker met de vraag wat ik als ontbijt wilde. Niet veel later kreeg ik een portie "Sweet Hippers" met melk en een beetje Ovomaltine. Keurig geserveerd in een plat bord omdat hij de diepe borden niet kon vinden...Het is een goed joch.
Na m'n zoon op school te hebben afgeleverd toog ik met reddingsdiskette en al naar Pieter. Na anderhalf uur zweten
(op welk feit ik later op de dag subtiel zou worden gewezen) was het gelukt: zonder dat de PC in kwestie naar de dokter moest is't-ie weer goed te gebruiken.
Op de weg terug naar huis werd ik nog even vriendelijk toegesproken door buurman Joe en bij aankomst in m'n stulpje
bleek dat buurvrouw A gebruik stond te maken van mijn strijkplank en -bout.
Zij was net bezig haar nagels te doen met een nagellakje van me toen buurvrouw P mij kwam bedanken voor enige hulp die ik haar laatst heb kunnen bieden.
Misschien voel ik mij wel net zo prettig als George Junior die weer een nieuw land, Liberia, heeft gevonden om bommetjes
op te gooien en zo weer aan populariteit te winnen. Taylor, de diktator waar het allemaal om draaide, is weg
en dat is maar goed ook. Als hij namelijk niet weg zou gaan, zou Amerika militairen sturen! Oei oei oei!
Voor het feit dat men nu alsnog troepen stuurt moet nog even een reden worden bedacht. Vermoedelijk wordt er binnenkort een zelfmoordaanslag gepleegd op de Amerikaanse ambassade in Monrovia. Op het lijk van de dader
wordt een intakt (!) paspoort gevonden van een Irakees met "bewezen" banden met het Al-Qaida netwerk.
Mark my words!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!