Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, augustus 07, 2003

Buurvrouw A wist mij ervan te overtuigen dat het goed zou zijn als ik voor het slapengaan m'n oefeningen nog zou doen.
Heb er geen spijt van dat ik naar haar heb geluisterd want ik voel me heerlijk uitgerust. Vanochtend ging zij gelijktijdig
met Ferdinand en mij de deur uit. Moraal: luister altijd naar je buurvrouwen want zij weten wat goed voor je is.
Gisteravond "Hackers" gekeken met Angelina Jolie. Nee eh...in m'n eentje eigenlijk en het laatste kwartier met buurvrouw A. Eh...nou ja, U weet wat ik bedoel.
Toevallig (?) was er op Netwerk nog een stukje over spam en hackers. Weet trouwens iemand wat Willem Oltmans doet op de site van Katja Schuurman? Hij geeft vaak ongecencureerd zijn mening, dat wisten we al. Maar via een column op Schandaal.com? Ach, elk medium is welkom als je wordt toegestaan daadwerkelijk gebruik te maken van je vrijheid van meningsuiting. Er zijn landen waar je vrij bent je mening te uiten. Tot het moment waarop je dat daadwerkelijk doet...Even wat luchtiger nieuws: Edwin Jongejans heeft zijn roeping gevonden! Hij is eerste geworden op het NK Bommetje. Wat fijn voor die jongen. Zal zijn zus ooit in zijn voetsporen treden? M'n zoon is vandaag naar NEMO-beach met de opvang en vanmiddag, zo kon ik Daniëlle vanmorgen telefonisch melden, haal ik hem vroeg op in verband met de casting voor een reclamefilmpje. Spannend hoor. Wordt-ie't wel of wordt-ie't niet?
Dat vragen de mensen rond Arnold Schwarzenegger zich waarschijnlijk ook af...In één van de films van Stallone werd al een verwijzing gegeven:"You can stay in the President Schwarzenegger suite."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!