Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 08, 2003

Colabommen. Dat is Ferdinands antwoord op de vraag:"Hoe maak je snel een einde aan de oorlog?". "Want wie nat en vies en plakkerig is heeft geen zin meer om te vechten!" "Hoe noem je blokletters die je aan elkaar schijft?" "Blijfletters!" 't Is een bijzonder joch. En dat is-ie...Helaas kinderdag op Ruigoord gemist, afgelopen zondag. Nou ja, het zij zo. Was gisteren errug gezellig met Noah en Thura; Lekker over de markt geslenterd en een dutje gedaan. Werd gewekt met een kopje thee. Lief he? Ze had weer haar overheerlijke pizza voor ons gemaakt waar ook m'n moeder van genoten heeft. Die laatste had Ferd van mij overgenomen vanaf karateles zodat ik fijn naar een bestuursvergadering kon. Was daar kwart voor twaalf van thuisgekomen vandaar dat ik geen stukje meer getypt had. Excuus, excuus. Ook voor het feit, overigens, dat de organogram-link niet werkte. Na een tip van ene Peter J zou eea naar behoren moeten werken...Ook Walter moest hartelijk lachen om m'n buurvrouwen-overzicht en stelde voor eea te verwerken in een filmscript. Leuk plan! Wie helpt? Nadat we samen Ferd naar school hadden gebracht heb ik m'n moeder afgeleverd op de tramhalte. Daarna nog leuk gebabbeld met Milly, moeder van één zijner maten en die ik nog ken van de Partycompany. Het viel haar op dat ik er zo gelukkig uitzag. Zo gek is dat niet als je bedenkt dat ik een groot deel van de dag van gisteren heb doorgebracht met een Thura en dat ook nog eens gisteren buurvrouw A haar ontbijt bij ons kwam nuttigen! Op de terugweg van Walter nog ff gezellig gebabbeld met Tante Marie en een boek gekocht: "De Wereld van Sofie" werd mij door de verkoopster aangeraden en tsja, ik kan een mooie vrouw nou eenmaal moeilijk iets weigeren...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!