Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, april 10, 2003

"Als je veel leuke dingen doet, lijkt een jaar wel op een dag." zo wist Fer mij te vertellen vanochtend op weg naar school. Nadat ik hem had weggebracht even de stad in geweest en ondermeer "Salmon of a Doubt" van Douglas Adams (beroemd om zijn Hitchhikers Guide to the Galaxy-boeken) aangeschaft; een collectie van voornamelijk stukken die na zijn dood op zijn harde schijf zijn aangetroffen. Doen jullie ook allemaal mee op Towel-Day? Op de terugweg naar huis kwam ik voor de vijfde(!) keer vandaag dezelfde mede-vader tegen! Heb natuurlijk ook boodschappen gedaan en ondermeer wafels gekocht voor bij de koffie bij buurvrouw A die ik zojuist heb mogen opwarmen... Gisteravond had ik nog Zonnebloem-zaadjes van haar gehad op voorwaarde dat één der uitkomende bloemen haar woonkamer zal sieren. De vijverpomp snort tevreden met het verse filter en de was staat te draaien... Probeer sinds vanochtend kontakt te krijgen met Erna, de moeder van een vroegere klasgenoot van Ferd; Ewa, idem en Peter, de vader van Kenz, een vriend van m'n zoon die vanavond komt logeren. Respectievelijk blijkt de telefoon afgesloten, is men niet thuis en/of neemt met niet op. Het is niet eerlijk...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!