Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, maart 10, 2003

Ben zo trots op Fer! Op z'n eerste dag als bezitter van een gele band heeft hij een oranje band-houder bevochten en overwonnen.
Dat niet alleen maar ook z'n boekbespreking ging errug goed. Eén minpuntje had de juf: hij mag wat harder en duidelijker praten.
Bij thuiskomst trof ik Thura, Noah en buurvrouw J. aan. Die laatste ging mee naar karate-les alwaar wij niet veel later werden bijgestaan door m'n moeder. Die zou eigenlijk komen oppassen maar omdat m'n vergadering niet doorging en ik al gasten te slapen heb zag zij ervan af te blijven overnachten. Aan de ene kant wel jammer...O ja: over buurvrouwen: de eerste versie van het overzicht is af. Helaas is de betreffende collega ziek dus een officieel organogram laat nog even op zich wachten. Even geduld AUB...Hoezo dinsdag pencak? Hoe komt-ie erop!? Kan natuurlijk helemaal niet omdat ik morgen zitting heb op een stembureau: de Provinciale Statenverkiezingen zijn morgen...U komt toch ook? Net lekker gedoucht en ga mij nu even bezig houden met Thura en een gast. Laterssss!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!