Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, januari 19, 2016

Kattenlog en goed nieuws

Mijn persoonlijke goede nieuws is dat ik vandaag begonnen ben als Office Manager bij een bierbrouwerij. (Vooralsnog) in deeltijd en in principe moet ik al het geld dat ik met werken verdien inleveren bij de gemeente 'want dat zijn nu eenmaal de regels, meneer. Zo willen wij mensen stimuleren om in deeltijd te gaan werken: dat mogen zij doen van ons zonder dat zij hun bijstandsuitkering hoeven in te leveren! Aardig, niet?' maar ik ben blij met deze nieuwe uitdaging. Ik houd u op de hoogte!

Vandaag een bijzonder kattenplaatje: eentje van een Chinese kat, mij toegezonden door mijn vriendin die over een paar dagen terugkomt van zakendoen in dat gigantische land:

De kat doet heel hard zijn (haar?) best
de fotografe te negeren

Niet dezelfde kat in dezelfde plaats.
Wel in China.

De favoriete lighouding van Zwarte Vlek

De zelfbedachte 'lolcat' van deze week:
'Wanneer ik het niet eens ben met mijn eigen mening
neem ik gewoon een andere mening.'

Het 'kattenliedje' van deze week is een oudje:
'The Alley Cat' van David ThorneIn Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.

5 opmerkingen:

francky spruytte zei

Succes met deze nieuwe uitdaging.
En die chinese kat mag er zijn.

די מריו zei

Mooi, ik hou wel van een extra uitdaging. Ik blijf het zonde vinden dat je nog geen tien procent mag houden... Dat zou toch al mooi meegenomen zijn. Komt ze alweer bijna terug.

Love As always
Di Mario

Renesmurf zei

Ja, de geldstromen worden mij toch nooit helemaal duidelijk, als je het maar naar de zin hebt, dat is het voornaamste!

rietepietz zei

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, lijkt me stúkken beter dan aan de telefoon moeten bedelen, dat werk zou zo snel mogelijk moeten verdwijnen.
En stop nou eens met dat zielige gedoe over "je geld afpakken", je hebt er dan inderdaad géén recht op. Wees liever trots dat je weer zélf je geld verdiend en zorg dat je jezelf waar maakt in je baan.

Rebbeltje ★ zei

Je LOLcat is er een om te gieren...precies hoe veel mensen denken.

Groetjes