Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, augustus 07, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Mensen zijn erg inventief waar het gaat om het redden van de planeet. Laten wij hopen dat het niet te laat is! Zou het niet mooi zijn als de uitvinding van de biologisch afbreekbare fles zou lijden tot een sterke afname van het aantal gebruikte plastic flessen? Zelf gebruik ik al jaren een stevige herbruikbare fles van het merk Dopper. Natuurlijk is het maar een druppel op de gloeiende plaat. Maar vele druppels samen doven het vuur van de wereldbrand.Goed nieuws is er ook voor onder meer dwarslaesie patiënten. In samenwerking met studenten van de TU Twente ontwikkelde men een soort exoskelet die mensen weer wat mobieler kan maken:


Billy de Kat is erg blij
met de grote gezamenlijke binnentuinDe lolcat van deze week:

'Persoonlijke smaak
lijkt vaak erg veel op de dagelijkse mode'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

francky spruytte zei

we kunnen allemaal ons steentje bijdragen om het milieu en de planeet te redden.

riet epietz zei

Het zou al héél veel sche;len als niemand meer flesjes water kocht. Gewoon kraanwater ik een flesje dat te hergebruiken is werkt prima. Zelf heb ik zelden water bij me onderweg. In stedelijk gbied ben nooit té ver van een kraan verwijderd.Bovendien Maar meestal drik ik bij thuiskomst wel een glas ater.

די מריו zei

Misschien moeten we gewoon terug naar de tijd dat je met de glazen fles naar de winkel ging om te hervullen. Dan besef je ook meer wat je allemaal koopt, drinkt en verbruikt in de wereld.

love As Alwyas
Di Mario

gerdaYD zei

Een mooi kattenlog met heel goed nieuws ook.
Wat zou het goed zijn om afbreekbare flessen en verpakkingen tot court op de markt te brengen.
Maar ook herbruikbare flessen zijn dat zoals jij die gebruikt.
Ik erger me door aan al dat plastic maar nog meer dat mensen dat allemaal gewoon in de natuur dumpen!