Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 19, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! Over een paar maanden wordt de eerste 'PlasticRoad' aangelegd. Het gaat om een fietspad, niet gemaakt van asfalt, grind of tegels maar van plastic. Hergebruikt plastic. Het eerste proeftraject komt in Zwolle.

Goed nieuws is er ook voor mensen die eens zouden willen weten hoe het voelt een dolfijn te zijn: er bestaat een jetpack voor onder water!


Billy de Kat vindt het helemaal niet erg
om op de foto te gaan:


De lolcat van deze week:
'Vrijheid van meningsuiting voor elke kat!
Behalve voor katten met wie ik het niet eens ben.'


=================================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

6 opmerkingen:

  1. Die plastic weg is wel interessant. Ik hoop dat de proef slaagt.

    Love As Always
    Di Mario

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind beide filmpjes interessant...hoop dat de proef slaagt

    En ja de LOLcat geweldige tekst erbij

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik herinner me dat nu al mss 20 jaar geleden (na het sluiten van de mijn gingen de mijnwerkers daar werken) hier plastiek werd verwerkt tot banken enz voor in de natuur enz, waarom geen tegels eh
    Een @->- voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goede uitvinding van asfalt. Ik hoop dit goed werken. Dan kunnen dan meer uitbreiden. Heel belangrijk.Moet wel veel geld kosten. Filmpje zijn interessant om te zien. Tweede filmpje is zeker uitkomst voor de kinderen. Kinderen vallen gauw in zwembaden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het zoe een mooi oplossing zijn voor al dat plastic wanneer er wegen van gemaakt kunnen worden. Maar ik neem aan dat er behalve alle genoemde voordelen ook wel nadelen tevoorschijn zullen komen, zo gaat het vaak met innovaties , asbest was ook zo'n geweldige uitvinding in de vorige eeuw die met de kennis van nu toch weer geen goed nieuw was.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat is nog eens een goed idee, zo kan er een heel stuk van die verschrikkelijke plastic toch nog een goede bestemming krijgen.
    Mooie kattenlog alweer met leuke poezen en al even leuke nieuwtjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!