Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, april 04, 2018

Mensen zijn raar

Wij mensen zijn raar. Zo houden wij graag vast aan wat wij kennen: hebben wij jonge kinderen in huis dan gaan wij er van uit dat wij over tien jaar jonge kinderen in huis hebben; gaan wij een relatie aan, dan nemen wij aan die over tien jaar nog te hebben. Hebben wij wekelijks contact met onze ouders dan weten wij wel maar beseffen wij niet dat dat contact op een dag niet meer mogelijk zal zijn. En zo verder. Maar het leven is dynamisch en verandering is misschien wel het enige constante. Waarom hebben wij zoveel moeite dat te accepteren?

Zelfs enge mensen kunnen wel eens gelijk hebben. Als Wilders, Rutte of Trump roept dat er brand is en ik zie rook en ruik een brandlucht, blijf ik niet in de betreffende kamer staan, denkend dat hij ook nu weer liegt.


=====================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

6 opmerkingen:

francky spruytte zei

veel mensen hebben moeite met veranderingen in hun leven.

די מריו zei

We zijn gewoontedieren en die houden van herhalen. Terwijl de wereld om ons heen veranderd.

Love As Always
Di mario

Lutje zei

ja, mensen die je graag hebt, mis je gewoon niet graag
en soms komen er eens bij, en soms gaan er weg....
Een @->- voor jou.

gerdaYD zei

Goede morgen lieve Terrebel.
Mensen zijn niet alleen raar, maar ook veelal dom en er zitten bovendien nog heel wat doortrapte leugenaars bij. Schitterende bewerking van Rutte, een knap staaltje van Photoshop... of zou het werkelijkheid zijn? *wink, big smile*

riet epietz zei

Nou ja we , of wij, zo'n eenheidsworst zijn we nou ook weer niet hoor. Lang niet iedereen is reageert hetzelfde op dit soort levenskwesties.

Renesmurf zei

Alles is altijd aan verandering onderhevig, maar sommige dingen zijn toch best standvastig, en daar is ook behoefte aan.