Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, maart 06, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat de Nederlandse overheid eindelijk begint te beseffen dat van verse vaders niet verwacht kan worden dat zij zich intensief gaan bezighouden met hun nieuwgeboren kind om een band te kweken én dat doen binnen de drie dagen dat zij ouderschapsverlof krijgen. Lees hier (klik) meer. Het initiatief kwam van de man achter de Papaklas (klik).

Goed nieuws is ook dat er steeds maar mensen blijven komen die met alle liefde en plezier het leven voor anderen wat aangenamer willen maken. Deze jongeman bedacht een bril die de drager ervan de tekst voorleest die door de bril gezien wordt:Billy de Kat steekt zijn tong uit naar de fotograaf:


De lolcat van deze week:

'De vogel is een feit,
de kat is de publieke opinie'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

3 opmerkingen:

די מריו zei

Een collega van mij stopt met werken. De papa kan zijn ei niet kwijt op papadag. Hij weet niet hoe of wat. Ik kan het me niet voorstellen. Ik heb elke dag papadag en op sommige dagen wat extra vrij er voor.

Love As Always
Di Mario

riet epietz zei

En dan de moeders inspireren om de kindjes in de opvang te doen door dat financieel aantrekkelijk te maken.

gerdaYD zei

Wow, dat is nu eens een prachtige uitvinding! Daar zullen visueel gehandicapten blij mee zijn en ik hoop dat het weldra in de handel komt!