Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, februari 20, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is het natuurlijk dat ook het streng Islamitische Saoedi Arabië (klik) het vrouwen niet langer verbiedt auto te rijden en voorts niet langer verplicht lange gewaden te dragen. Gek blijft het dat landen als Nederland en de Verenigde Staten van Amerika weigeren zaken te doen met landen die vrouwenrechten niet erkennen maar voor Saoedi Arabië al decennialang graag een uitzondering maken. Het zal toch niets met oliegelden te maken hebben? (Verklapalarm: natuurlijk wel!)

Goed nieuws is ook dat de menselijke creativiteit schijnbaar geen grenzen kent. Wie heeft er nog kwasten nodig om te kunnen schilderen?


Hier een zelfgemaakt gifje van Billy de Kat die geniet van het uitzicht:


En hier de lolcat van deze week:
'Handvuurwapens zijn ontworpen voor de jacht!'
-'Ooit geprobeerd een hert neer te schieten met een Uzi?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

3 opmerkingen:

די מריו zei

Wat dacht je van China.. die moeten we boycotten roept de consument, maar ik wil nog wel bij ali bali bestellen. En dat die chinezen toevallig een heel uur moeten werken voor een dubbeltje daar kan ik niets aan doen. En dat gratis verzenden dan. Geweldig toch, betaald de Chinese regering, dat het weer nadelig is voor onze economie, daar luister ik maar even niet naar. Hypocriet zijn mensen he.

Love As Always
Di Mario

riet epietz zei

Schilderen á la Bob Ross maar dan net even anders.

gerdaYD zei

Tja, er wordt in onze kapitalistische wereld veel met twee maten en gewichten gewerkt en daar is de relatie van de Verenigde Staten met Saoedi Arabië een goed voorbeeld van. Maar dit land heeft niet het alleenrecht op de verrukking van de vrouw, heel veel andere landen en vooral dan die welke de islam aankleven zijn in hetzelfde bedje ziek!
Mooi gifje heb je gemaakt!