Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, februari 13, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Een handicap hoeft je er niet van te weerhouden een vol leven te leiden. Deze kat geeft het goede voorbeeld:Goed nieuws is ook dat inmiddels zelfs de eigen regering van mening is dat de meerderheid van de bevolking van Iran (klik) vindt dat vrouwen niet langer verplicht moeten worden zich aan kledingvoorschriften te houden.

Een foto uit de oude doos:
Zwarte Vlek is een kat die zich graag
over meubels drapeert


De lolcat van deze week:

'Jullie krijgen onze onvoorwaardelijke hulp
als jullie op onze eisen in gaan.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

rietepietz zei

Tja, ik weet het niet, het had misschien wel diervriendelijker geweest het katje in te laten slapen. Een men met maar één been kan gebruik maken van veel hulpmiddelen , ik vind het beest gewoon een zielepoot.

די מריו zei

Nee hoor, die kat kan zich prima redden. Die heeft geen spuitje nodig, maar gewoon liefde en een heleboel speelgoed waar die zich mee kan vermaken.

Love As Alwyas
Di Mario

Lutje zei

volgens mij is dit katje even gelukkig als een ander...

Een @->- voor jou.

gerdaYD zei

Dat is inderdaad goed nieuws... Moest men nu maar in de hele islamitische wereld de vrouw eindelijk als gelijk aan de man gaan behandelen, dan zou hun maatschappij er stukken op vooruit gaan!