Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, augustus 12, 2017

Zaterdag's #cursiefje: Stoor mij niet tijdens het negeren! (#Column)

Veel mensen lijken zich te pletter te vervelen. Ik vind dat moeilijk te begrijpen. Er zijn toch altijd wel dingen te doen in huis? Er zijn toch altijd wel familieleden, vrienden of buren om te helpen? Er is toch altijd wel wat te lezen of op televisie? Dus waarom moeten mensen mij bellen of bij mij langskomen wanneer zij zich vervelen?

Dan bellen ze op: 'Stoor ik?' -'Nou eh...ja, eigenlijk wel. Ik ben namelijk aan het werk.' -'O, waarmee precies?' 'Met een opdracht.' -'O, en waarom kan jij daar niet bij gestoord worden?' 'Omdat ik mij er voor moet concentreren. Ik bel je dus later terug, oké?' -'Ja, dat is goed hoor. Ik zal je niet langer storen maar ik wil je alleen maar even zeggen dat ik die ene jongen van toen weer gezien heb. Je weet wel...eh.....dinges.' 'Nou, nee, ik weet niet wie je bedoelt met 'dinges' en ga nu graag weer aan het werk.'

-'Prima, dan hang ik op. Maar eh...welke film raad jij mij aan om te gaan kijken vanavond?' 'Ik ken jouw voorkeuren niet maar ik heb nu zin in een film met overdadig veel bloederig geweld.' 'O.'

=================================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

7 opmerkingen:

  1. Raar, ik heb nooit last van zulke vasthoudende types!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem20:03

    Typisch

    Werk of wat dan ook, storen is storen.

    Regenachtige groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stoorzenders...kom je overal wel tegen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hahahaha, ja ook weleens gehad.. feit is ik heb ooit voor het NIPO gewerkt, nu dus TNS NIPO, maar eigenlijk altijd de afgesproken enquetes waar mensen zichzelf voor hadden op gegeven ;-)

    IN privé sferen, vraag ik altijd, heb je even tijd? Nee? Bel JIJ MIJ dan terug als je even tijd hebt? Heb wat leuks te vertellen. :D

    Komt altijd goed!

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goede zondagmorgen lieve Terrebel. Ooo, dit is een eerder ondeugend logje, maar ik heb er wel om gelachen. Je hebt dit weer fijntjes verwoord!
    En hihi, ook met je onderschrift bij Guido' foto moest ik lachen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Als ik bij je langs zou komen is niet omdat ik me verveel.. maar omdat ik dan op visite zou komen. Voor de gezelligheid.

    Love As always
    Di Mario

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik verveel me zo goed als nooit en in die weinige momenten dat ik dat wel doe zal ik daar niemand mee lastig vallen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!