Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, juli 11, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Fantastisch nieuws is natuurlijk dat terreurorganisatie IS nagenoeg is verslagen (klik). De enige strijd die overblijft is de strijd om de eer tussen de verschillende groepen die allemaal claimen de beslissende slag te hebben toegebracht. Was het het Iraakse leger? Het Syrische? Waren het de Amerikanen of de Fransen? En wat nu? Wie stapt er in het ontstane machtsvacuüm? Maar hoe dan ook: tijd voor een feestje om te vieren dat IS is verslagen. Lijkt mij.

Overigens is er heel veel moois op de wereld. Deze fotograaf (klik) laat dat zien.

Billy de Kat zit graag op de tuinkast

De lolcat van deze week:
'Het enige dat je kunt voorspellen is de toekomst'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben bang dat zowel in Syrie als in Irak de rivaliserende strijd gewoon door gaat.

Vredelievende groet,

francky spruytte zei

een einde aan de ellende aldaar is er voorlopig nog niet.

rietepietz zei

IS is helaas niet het enige groepje achterlijke mensen met verdwaasde foute ideeën en je vind ze overal, bijv in Hamburg al vielen daar nog net geen doden maar liepen gewone mensen heel veel schade op door mensen door dat soort tuig.

Renesmurf zei

ja, verslagen, ik weet niet hoor, idioten zijn daarmee niet ineens verdwenen. De wereld zou er beter aan doen zich minder met elkaar te bemoeien, of juist meer.

Morgaine zei

Ze zeggen zoveel en dan laait het op een andere manier weer op, of neemt het af, zogenaamd... ondertussen is de oma van het gezin hier beneden ook gearriveerd en probeert mij telkens op visite te krijgen... hahaha ik blijf voorzichtig ;-)

X