Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, juni 20, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! Dankzij de voortschrijdende techniek kunnen agressievelingen binnenkort doen alsóf zij 'per ongeluk' onschuldige burgers opblazen terwijl zij officieel alleen maar een terrorist willen uitschakelen. Alles dankzij 'augmented reality' in combinatie met 'virtual reality'. http://www.nu.nl/135531/video/vs-wil-augmented-reality-naar-het-leger-brengen.html Zo komen er geen belastingbetalers meer om het leven maar krijgen soldaten die dat fijn vinden tóch de kick van het uit elkaar zien spatten van lichamen van onschuldigen. Natuurlijk willen de meeste soldaten alleen maar geweld gebruiken om vrede te bereiken maar voor die enkeling die alleen maar in het leger zit voor de kick van geweld is er dus deze geweldige oplossing.

Ook goed nieuws vind ik dat mensen toch steeds maar weer erg creatief blijken te zijn. Deze meneer bijvoorbeeld: https://9gag.com/gag/az80Z5m?ref=android.s.tw (Pas op: 'nerdalert'!)

Billy de Kat is graag in de tuin

De lolcat van deze week:
'Ik vraag mij af waar alle mensen toch zijn.'
'Nou, president Trump heeft alle immigranten gedeporteerd.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

8 opmerkingen:

francky spruytte zei

er bestaan al genoeg gewelddadige spelletjes waar de lijken zowat uit de monitor vallen.

די מריו zei

Die spellen, je moet het maar normaal vinden. En de leeftijd dat kinderen er mee spelen lijkt ook wel jonger te worden. Je lolcat vind ik wel mooi. Het is wel de waarheid.

Love As Always
Di Mario

Rebbeltje ★ zei

Kinderen opvoeden in deze tijd pffttt moet er niet aan denken.
Is zwaar maar hoop dat die geweldspelletjes vandaag nog verdwijnen.

Lutje zei

ja, tegenwoordig, en ze blijven inderdaad echt creatief

rietepietz zei

Er zijn mensen die het lukt te laten zien dat overál muziek in zit, maar je moet het er wél zelf uithalen.

Morgaine zei

Ander goed nieuws wat ik gisteren zag, een aantal ROC's in Nederland hebben vanaf volgend jaar een nieuwe opleiding, Drone Piloot worden... serieus... ik denk dat ik maar eens ga informeren ;-)

X

Natasja zei

Ik visualiseer soms dat ik alleen ben. Op een onbewoond eiland, om tot rust te komen in mijn hoofd... ik zou het niet zo erg vinden even alleen te zijn..maar niet te lang

gerdaYD zei

Ik weet niet hoe het in Nederland gesteld is maar bij ons hebben de soldaten het in de straten voor het zeggen. Ga maar eens bij Lefla piepen: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011656701426&lst=100010863975614%3A100011656701426%3A1498368267.
Wel ven naar beneden scrollen naar zijn bijdragen van 22 en 23 juni, heel interessante lectuur!