Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, juni 13, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Het gaat heel goed met de senioren in Nederland (klik)! Was eerst een op de vier vakantiegangers iemand van boven de 55, inmiddels is dat een op de drie. En terwijl jongeren steeds minder geld aan vakanties (kunnen) uitgeven, geven ouderen juist méér uit.

Wie een beetje rondsnuffelt op het internet komt van alles tegen om blij van te worden. Deze fotoserie bijvoorbeeld: http://www.thisiscolossal.com/2015/12/comedy-wildlife-photography-awards/

Ik blijf toch dol op dit dier:
Maneki Neko is prachtig!

De zelfgemaakte lolcat van deze week:

'Wie afstand doet van het recht te stemmen
neemt afstand van het recht tot klagen.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

7 opmerkingen:

Rebbeltje ★ zei

Zo vreemd is dat niet toch?

די מריו zei

Niet iedereen kan de site zomaar zien.

This site is marked private by its owner. If you would like to view it, you’ll need permission from the site owner. Request an invite and we'll send your username to the site owner for their approval.

Love As Always
Di Mario

Sjoerd zei

Heel voorspelbaar eigenlijk. De jeugd nu heeft geld te besteden, maar geeft het liever uit aan gadgets zoals dure telefoons en auto's. Dat konden wij ons vroeger niet permitteren. Ik ben op een leeftijd dat alles is betaald... dus waarom niet.

John zei

Er zijn nu meer ouderen toch, dus gaan er meer op vakantie ook. Overigens hebben niet alle ouderen geld genoeg voor vakantie.

Morgaine zei

Wat Sjoerd en John zeggen, maar zo ook zag ik van de week ergens, dat kinderen of jongeren van nu ook minder uit gaan, of naar een disco bijv. Waarom? Omdat de jongeren sowieso al meer uitgaven hebben ook al wonen ze nog thuis bij wijze van, omdat ze dus de gadgets met abbo's moeten betalen en dat is al een gat in je budget, wat ik bijv. vroeger kon weg sparen... 35 euro abbo voor telefoon ... in guldens... als je dat in perspectief zet, werken die gasten nu om dat alleen al te kunnen betalen, ik kon bijna mijn hele salaris weg zetten in de overgang naar samen wonen...

En de babyboomers zijn nu natuurlijk 55+ of ouder en daar zijn er nu meer van, en wat John zegt, nog steeds moet er dan wel zelfs na 65+ hard gewerkt worden om dat te kunnen doen.

X

rietepietz zei

De ouderen van nu hadden vroeger óók meestal geen vakantie en sowieso minder te verteren dan de jeugd van nu. Was niet erg want ze hadden ook de tijd niet om uit te gaan met een werkweek van 48 uur. Ik gun het ze dus van harte al heb ik er zelf geen behoefte aan.

gerdaYD zei

Tja, het gaat dan wel beter met het vakantiegedrag van ouderen, maar je mag niet vergeten dat ze er ook hard voor gewerkt hebben en zich in het verleden van alles hebben ontzegt om hun kinderen een betere toekomst te geven... toch?