Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 28, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat er mensen zijn die zich niet alleen in woorden maar ook in daden afzetten tegen de acties van een Donald Trump. Deze football speler (klik) weigerde te staan terwijl het Amerikaanse volkslied werd gespeeld uit schaamte voor het Amerikaans beleid van de laatste decennia waarbij tienduizenden mensen sterven om enkele mensen financiële rijkdom te verlenen. Bovendien heeft hij toegezegd (en al deels waargemaakt) een miljoen dollar te geven aan doelen waar zijn president op (heeft) bezuinigd: cultuur, kunst, voedselbanken, sportclubs voor kansarme kinderen...

Fantastisch nieuws is dat de ING bank (klik) zich heeft teruggetrokken als mede-financier van de omstreden Dakota Acces Pipeline, een oliepijpleiding die dwars door voor Indianen heilige grond leidt en duizenden banen zou opleveren voor Amerikanen maar waarvoor het gebruikte staal toch stiekem doodleuk uit Rusland komt.

Billy de Kat speelt graag met veters

De zelfbedachte lolcat van deze week haakt in op de actualiteit:

'Wees bang. Wees HEEL erg bang.
Ik heb twee paspoorten.
Dat maakt mij een potentiële terrorist.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

  1. Onze Beau speelt graag met een elastiekje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken heel veel mensen met twee paspoorten, maar volgens de opinie van de wereld is dat niet de doelgroep waarvan meneer Wilders zegt dat ze gevaarlijk zijn.

    Love As Always
    Di Mario

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo heb ik al heel lang geleden begrepen dat zelfs de koningskinderen een dubbel paspoort hebben en behouden en Amalia later alsnog kan beslissen om gewoon terug te gaan naar Argentinië om daar in rust en stilte te leven als ze dat zou doen, ipv koningin te worden later... ach ja.. terroristjes zijn het! ;-)

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Inderdaad, het is goed nieuws dat veel Amerikanen zich tegen het beleid van Trump blijven verzetten. Maar dat is gewoonweg niet genoeg, er moet tot daden worden overgegaan. Pluis alles wat rond hem te vinden is goed uit en misschien zal dat leiden tot het afzetten van deze gevaarlijks despoot...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha ik beperk me tot de katten...
    En wel die met de veters spelende kat...moet heerlijk zijn om dat te observeren.

    Groetjes en fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!