Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, maart 14, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Natuurlijk is er een hoop ellende in de wereld. Maar die was er ook al voordat wij er van wisten. Door snellere en eenvoudigere communicatie lijkt het maar alsof er meer ellende is dan ooit tevoren. Maar dankzij het internet hebben wij ook sneller weet van leuke initiatieven. Zonder internet had ik bijvoorbeeld nooit geweten van iemand die een uitsluitend foto's van honden en katten in winkels in Hong Kong verspreid via Instagram (klik).

Goed nieuws vind ik dat er nog steeds ruimte is voor fantasie en plezier in de wereld. Dat vonden ook de bedenkers van deze 'Hoverbike':


Maneki Neko en Zwarte Vlek,
de katten van mijn vriendin, 
zijn weer lekker bezig
én hebben een eigen Facebook pagina (klik))!

De 'lolcat' van deze week gaat over nadenken
voordat je een besluit neemt wat je niet meer kunt terugdraaien.

'Ik realiseer mij net:
wie zal mijn zwembad schoonmaken
nu het niet meer de illegale Mexicaanse 'poolboy' is?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

2 opmerkingen:

francky spruytte zei

zo'n bike wil ik ook wel eens proberen.
Ellende is er ook zonder FB.
Geniet van de katten, die maken het gezellig.

Morgaine zei

Tsjah, van sommige dingen vraag ik mij toch af, of dat vroeger ook al zo erg was, toen het minder in het nieuws kwam en er minder social media was, of... net zo erg.. geen idee!

X