Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, februari 11, 2017

Zaterdag's cursiefje: Wat heeft de #PVV bereikt? (#Column)

Dankzij de PVV zijn zaken bespreekbaar geworden. Mensen die zich racistisch gedragen zijn geen racisten meer maar 'mensen met een mening'. Wat heeft de 'democratische' éénmanspartij van Geert Wilders (De afsplitsing van de VVD heeft twee leden: Geert Wilders en de Stichting Vrienden van de PVV. Voorzitter en enig lid: Geert Wilders. Het zal druk zijn op het jaarlijks ledencongres.) écht voor elkaar gekregen na jarenlang zitvlees gekweekt te hebben op het Haagse pluche?

Van alles! Toch? Dankzij de PVV zijn er duizenden banen bijgekomen, duizenden buitenlanders vertrokken, is de economie gegroeid, de criminaliteit gedaald, is de lokale middenstand gered, evenals lokale buslijnen en buurthuizen en verder is de zorg niet alleen verbeterd maar zelfs goedkoper geworden. Dankzij Geert en zijn Vriendjes woont u nu goedkoper en comfortabeler en krijgen uw kinderen beter en goedkoper onderwijs!

O nee, grapje.
Één enkel punt heeft de PVV er door gekregen: de Dierenpolitie! Dit paradepaardje van Dion 'Dieren zijn zielig maar je zwangere vrouw het ziekenhuis intrappen is prima!' Graus. Dankzij de PVV moeten politie agenten verplicht enkele uren per week zich bezighouden met dierenwelzijn. Hoe werkt dat in de praktijk? Helaas heeft de heer Graus nog geen tijd gehad daar over na te denken. En dat is jammer want nu moeten politie agenten zélf invulling geven aan het vak van Dierenpolitie agent.

In de supermarkt controleren agenten in burger of consumenten niet per ongeluk een plofkip kopen. 'Cyberanimalcops' struinen sociale media af in de hoop iemand te betrappen op een weekend weg gaan zonder de buurvrouw te vragen op de goudvis te passen.

Ik vraag mij af: wanneer iemand als Jan Roos moslims weer eens 'Vuile honden' noemt, komt dan de PVV in actie om die arme moslims te redden? Of zal de PVV moslims in dat geval opeens wél als mensen beschouwen?

Of heb ik Graus, Eerdmans en de andere Wilders fans verkeerd begrepen en is het de bedoeling dat de Animal Cops wildpoepende honden arresteren?

====================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

Alfomaniac zei

De #PVV heeft nog twee andere dingen bereikt: 130 km/u en Verdeeldheid, ben er maar trots op...NOT!

Renesmurf zei

ja, de dierenpolitietelefoonnummer hebben ze voor elkaar gekregen, en de AOW leeftijd omhoog is ook hun schuld.

די מריו zei

Eigenlijk heeft Rene wel gelijk met die AOW.. want hij zij toen.. er valt niet over te praten en toen veel mensen daarom op hem stemden heeft hij het laten varen. Ik zeg niet dat het verkeerd is dat het omhoog gaat.. want er moet iets gebeuren, maar ik weet niet of dit de juiste oplossing is. De dierenpolitie is natuurlijk een lachertje.

Love As Always
Di Mario

gerdaYD zei

Goede zondagmorgen lieve Terrebel. Uiterst rechts heeft nog niets goeds voor elkaar gekregen, 'gewoon' rechts ten andere ook niet. Ondertussen is de solidariteit tussen de mensen wel op een heel klein pitje komen te staan, het is ieder voor zich... *zucht*.

Ferry - Jacqueline zei

Politieke toestanden kloppen helemaal niks van. Sommige zegt dit. En andere zeggen maar wat.Rutte kunnen ook wat. Dierenpolitie is zeker lachertje. Kijk eens omheen. Er zijn rotte appels in de wereld. Pfff...
Voor jou alvast fijne week.