Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, februari 14, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Vaak beseffen mensen niet wat zij missen. Tot zij het missen. Gelukkig zijn er mensen die hun best doen het gemis dragelijk te maken. Maak kennis met de app 'Aipoly', een hulpmiddel voor wie niet of slecht kan zien:


Ja, wij hebben het 'druk' maar het is wel degelijk mogelijk tijd vrij te maken voor familie en vrienden. Echt waar! Dit filmpje legt uit dat dat ook voor de allerdrukste mensen mogelijk is:


Goed nieuws vind ik dat er nog steeds leuke dingen gebeuren in de wereld. Neem deze panda die speelt met een sneeuwpop in een dierentuin in Canada:


Panda's komen vooral (in het wild dan) voor in China. De overheid van dit land heeft besloten 85 kolencentrales NIET te bouwen (Click. Engels). Ook al is het niet vanwege aandacht voor mens en milieu (voor de gezondheid van beiden is het verbranden van kolen bijzonder slecht) maar omdat men bang is voor overcapaciteit. Misschien niet de allerbeste reden maar bijkomend effect is de mindere schade aan mens en milieu. En dat is prima, toch?

Net als op de bank hangen. Zoals hier gedemonstreerd door Maneki Neko
Of tegen elkaar aan hangen. Zoals hier gedemonstreerd door Billy en ondergetekende
 Of op het aquarium hangen, zoals hier gedemonstreerd door Billy de KatEn hier is mijn zelfgemaakte 'lolcat' van deze week:

'Praten tegen je kat maakt je nog niet gek.
Wanneer die iets terug zegt mag je je zorgen maken.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

Rebbeltje ★ zei

Leerzame filmpjes en dat kopje geven is welde leukst ;)

די מריו zei

Dat tweede filmpje kende ik al, maar die blijft wel de waarheid. Ik ben blij dat jij trouwens niet zo aan je aquarium hangt

Love As Alwyas
Di Mario

riet epietz zei

Ik maak me toch maar geen zorgen dat onze kat wél "terug praat" ,hij doet het gewoon op de kattenmanier maar we berijpen elkaar evengoed wel !

gerdaYD zei

Ik had je kattenblog al op FB zien voorbijkomen maar er op reageren doe ik lieve hier, een blog is toch iets persoonlijker vind ik zelf. Het is weer een opbeurend en leuk kattenlog geworden!
OT: je hebt gelijk, je hoeft niet aan de commercie mee te doen om je liefde te tonen, ik deed dat met mijn bewerkingen zowel op FB als op mijn blog waar heel wat werk instak, maar dat is niemand opgevallen. Gelukkig mijn Lefla wél!