Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, februari 07, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws in deze bange dagen (valt wel mee, hoor: Donald Trump staat gewoon in het rijtje 'rampen' tussen aardbevingen, overstromingen en orkanen) is dat een groepje mensen dat elkaar niet kent besloot uitingen van haat aan te pakken. In plaats van te wachten tot 'de politiek', 'de media' of 'anderen' er 'iets' aan deden, pakten zij zelf doekjes en schoonmaakmiddel om hakenkruizen te verwijderen in het metrostel (klik) waar zij in zaten. Tof!

Goed nieuws voor de minder goed ziende medemens: binnenkort komt er een betaalbaar braille-apparaat op de markt. Complete website-teksten worden stante pede omgezet in braille schrift maar de gebruiker kan ervoor kiezen te worden voorgelezen. Het artikel (klik) legt niet uit of en hoe dit werkt met websites die zich bezighouden met porno.

Billy de Kat is zielsgelukkig
met het vroegere logeermatras van mijn dochters

Hier is de lolcat van deze week:

'Een crimineel? Ik?
Zonder criminelen zouden er minder banen zijn!'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

kliefje zei

Poezen blijven tof <3

די מריו zei

Dat zou mooi zijn voor mensen die slecht kunnen zien. Maar er zijn gelukkig al veel mogelijkheden voor ze.

Love As Always
Di Mario

rietepietz zei

Nu nog zoiets voor mensen die "ziende blind zijn" maar dat is er volgens mij nog niet!

gerdaYD zei

Hihi, die zin: valt wel mee, hoor: Donald Trump staat gewoon in het rijtje 'rampen' tussen aardbevingen, overstromingen en orkanen. Je kan er natuurlijk om lachen maar eigenlijk is het om te huilen. Gelukkig weet jij hier toch wat goed nieuws te bedenken en een mooi kattenlog te pelzgen!