Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, januari 07, 2017

Zaterdag's cursiefje: migranten moeten opzouten! (#Column)

Migranten moeten opzouten!

Zij worden gastvrij onthaald door hun nieuwe thuisland. Zij nemen banen in die voor de lokale bevolking waren bedoeld. Zij raken door eigen schuld werkloos en willen dan tóch een uitkering. Zij blijven samenklitten met hun vroegere landgenoten. Zij spreken de taal slecht en houden vast aan hun eigen cultuur in plaats van netjes te integreren!

En dat allemaal omdat het gelukszoekers zijn! Allemaal gelukszoekers die alleen maar hun eigen land verlieten omdat zij denken dat zij kunnen profiteren van de rijkdommen van hun nieuwe land! Tuig is het!

Dus al die migranten en hun nakomelingen terug naar het land van herkomst? Prima plan! Maar waar laten wij die inmiddels miljoenen extra Nederlanders?

(Natuurlijk staat het u vrij uw favoriete populist te geloven maar hier zijn de feiten over de opvang van migranten in Europa: http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4331810/gebeurt-er-met-migranten-van-zee-worden-gered.html)

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

די מריו zei

Gisteravond nog een heftige discussie gehad over o.a. asielzoekers. Maar aan het eind van het verhaal konden we toch concluderen dat het hier toch beter geregeld was dan in duitsland. (Er zat ook een duitse bij). Maar toch was er één persoon niet gerust op. Zelfs de feiten kunnen niet iedereen overtuigen.

Love As Always
Di Mario

Renesmurf zei

Laat de mensen vooral zelf beslissen wat ze willen, lijkt mij. Overal valt mee te praten. Regels moeten er zijn, daar houden we ons aan, maar we praten wel.

Rebbeltje ★ zei

Migranten zijn welkom
We zijn en blijven allemaal mensen en die hebben recht op een bestaan waar dan ook.
Heb het bewust over WE...
Groetjes

Mirjam Kakelbont zei

Migranten komen niet voor hun plezier hier naartoe. Want waar woon je liever dan in je eigen huis? Je hebt doemdenkers en positivo's. Ik schaar me graag bij de laatsten. De wereld is van iedereen!