Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, december 17, 2016

Zaterdag's cursiefje: Weg met immigranten! (#Column)

Weg met immigranten! Immigranten pikken de banen in van hardwerkende oorspronkelijke bewoners. Immigranten zijn te lui om te werken en drukken zwaar op de verzorgingsstaat. Immigranten vermengen hun bloed met de oorspronkelijke bewoners terwijl iedereen weet dat puur bloed veel beter is. Immigranten houden er vaak andere normen en waarden op na en dat is eng.

Immigranten spreken de lokale taal vaak beter dan de oorspronkelijke bewoners en dat is bedreigend. Immigranten zijn vaker bereid harder te werken voor minder loon en dat mogen zij gewoon niet doen. Immigranten hebben andere eetgewoontes en wat anders is is eng. Immigranten moeten terug naar het land van herkomst!

Maar ik vraag mij af of Europa de toestroom van miljoenen oorspronkelijke bewoners en hun nazaten vanuit Amerika wel aan zou kunnen.

=======================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

די מריו zei

Overal in de wereld wonen mensen... Ik denk zelfs dat in elk land wel ergens een nederlander woont. Iedereen woont overal. Waarom zouden mensen niet overal mogen wonen.

Love As Always
Di mario

John zei

Mensen zouden moeten leren om zelf na te denken, en zich geen dingen moeten laten aanpraten door populisten die de macht willen.

Claudia Rahanmetan zei

Inderdaad dat. We zijn bewoners van deze planeet. Waarom willen we alle rijkdom voor onszelf houden binnen onze grenzen? Wie zegt dat al het eten dat wij verbouwen van ons is? Wij zijn maar een primitief ras.

Claudia Rahanmetan zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Renesmurf zei

En ik denk dat we dan uiteindelijk met z`n allen in centraal Afrika belanden!