Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, november 22, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Zwaartekracht en Donkere Materie? Daar zijn diverse theorieën over. Een hele verse komt van de Nederlandse wetenschapper Erik Verlinde: http://www.dekennisvannu.nl/site/artikel/Is-Erik-Verlinde-de-nieuwe-Einstein/8643 Om hem 'de nieuwe Einstein' te noemen vind ik wat ver gaan maar het lijkt er op dat de mensheid een stapje dichterbij is gekomen in het ontrafelen van de geheimen van het universum. Nu nog een wetenschapper die ontdekt hoe het brein van een vrouw werkt...;-)

Goed nieuws vind ik ook dat er mensen zijn die stelling nemen tegen Trump en zijn verachtelijke ideeën. Bijvoorbeeld de kledingontwerpster die acht jaar lang kleding mocht ontwerpen voor Michelle Obama: 'Mijn bedrijf staat voor gelijkwaardigheid en diversiteit. Uw man niet. Daarom kan ik niet voor u werken.', schreef zij als open brief aan Melania Trump, een immigrante uit het oostblok die de baan inpikt van een keurige in Amerika geboren blanke christen. http://abcnews.go.com/Entertainment/fashion-designer-sophie-theallet-pens-open-letter-refusing/story?id=43639234

Billy de kat maakt mij graag het werken onmogelijk

En hier de zelfbedachte 'lolcat' van deze week:

'Wij willen allemaal wereldvrede
dus waarom slaan wij elkaar de hersenen in
met geschriften die ons vertellen hoe dat moet?'

========================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

francky spruytte zei

Ik weet niet eens hoe mijn eigen brein werkt, als het tenminste werkt.

די מריו zei

Iemand die wat.... van een vrouw.. dat gaat niemand lukken in de toekomst. Laat dat maar uit je hoofd.

Love As Always
di Mario

Rebbeltje ★ zei

Dat is toch niet zo moeilijk ;)je eerste vraag :)

rietepietz zei

Ach láát die kat toch!Als jij in herhaling vervalt zo als in het vorige logje maakt het niet zoveel uit dat hij je van het werk houdt.

gerdaYD zei

Een fanatisch kattenlog en al even fantastisch nieuws over de donkere materie die niet zou bestaan. Ik ben reuze benieuwd of zijn stelling kan bewezen worden want dat zou beslist een doorbraak in de wetenschap zijn!