Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, november 01, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! Een (Nederlandse! Ja, ik ben ietwat chauvinistisch) uitvinding kan ervoor zorgen dat eerdaags chirurgen van afstand ingewikkelde operaties kunnen uitvoeren. De mogelijkheden van de MANUS VR handschoenen zijn nagenoeg onbegrensd. Vermoedelijk kijkt ook de porno-industrie met grote glimoogjes naar de ontwikkelingen...;-)Meer goed nieuws: binnen afzienbare tijd zal er een hamburger op de markt zijn waar geen dieren voor sterven, die gezonder is voor ons dan de huidige hamburgers en waar bovendien minder land én veel minder water voor nodig is om te produceren:

http://www.attn.com/stories/9397/new-way-to-enjoy-bloody-meatless-burger

Billy de Kat is graag buiten
dankzij een met de buren gedeeld gemeenschappelijke binnentuin
kan dat gewoon zonder problemen.

De 'lolcat' van vandaag is gebaseerd op een opmerking die ik op internet voorbij zag komen:

'Wanneer je lacht en huilt tegelijkertijd
creëert dan dan een regenboog in je binnenste?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

די מריו zei

Zo zijn wel meer uitvindingen voor andere doeleinden gebruikt dan dat ze ooit voor zijn uitgevonden.

Love As Always
Di mario

gerdaYD zei

Goede morgen lieve Terrebel. Je hebt hier inderdaad goed nieuws geplaatst naast je gebruikelijk lolcat! Met deze uitvindingen zullen heel wat mensen geholpen worden en heel wat dierenleed de wereld uit zijn!
OT: bedankt voor je reactie, je hebt gelijk, dat clipje doet er een beetje aan denken en bovendien speelt mijn grote, kleine vriend er een rolletje in!

Rebbeltje ★ zei

Wat een mooie LOLcat...

riet epietz zei

Hoewel ik het antwoord niet weet vind ik de vraag in de lolcat héél erg bijzonder. Echt een vraag die een kond zou kunnen stellen Ik hoop dan maar dat het antwoord op de vraag Ja is.