Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, november 16, 2016

Alle criminelen het land uit!

Alle criminele asielzoekers het land uit!
Alle criminelen het land uit.
Alsof het prima is wanneer 'eigenlanders' zich crimineel gedragen en alleen buitenlandse criminelen slechte mensen zijn.
Veel jongelui in Urk gebruiken harddrugs en gedragen zich ook op andere gebieden crimineel. Betekent dit dat álle Urkse jongeren per definitie crimineel zijn? Wanneer een paar asielzoekers zich crimineel gedragen, betekent dat dat álle asielzoekers per definitie crimineel zijn?

Natuurlijk niet.
Dus waarom maken mensen dat onderscheid tussen eigenlandse en buitenlandse criminelen? Ontkennen dat zij discrimineren kan nu niet meer want 'onderscheid maken' is de DEFINITIE van 'discrimineren'.

Ik weet nog steeds niet waarom maar er zijn mensen die oprecht vinden dat uitsluitend buitenlanders zich crimineel gedragen.

Zij vinden Willem Holleeder waarschijnlijk een leuke jongen, prima dat Volkert van der Graaf Pim Fortuin vermoordde, Raymond Westerling - in opdracht van de toenmalige Nederlandse regering - tienduizenden Indonesiërs heeft vermoord en ontheemd, Rost van Tonningen en Mussert met plezier Joden overleverden aan de Duitse overheersers, Heer Olivier een charmante man en zijn slachtoffers mensen die er om vragen opgelicht te worden, Olof Schoon een keurige zakenman (http://olofschoon.wix.com/oplichting), Cor van Hout een schatje, Klaas Bruinsma was een lieverd en Jos van Rey is een goudeerlijke man die echt per ongeluk voor miljoenen steekpenningen heeft aangenomen als VVD-politicus. Fans van Feyenoord zijn stuk voor stuk poeslieve jongens die echt noooooit met hun dronken hoofd hun agressie zouden botvieren op eeuwenoude monumenten in bevriende landen en zo kan ik nog een tijdje doorgaan...

En - het is nagenoeg ongelooflijk! - er bestaan zelfs Joodse criminelen! 'He, maar hoe kan dat nou? Joden zijn toch altijd het slachtoffer en juist omdat zij decennialang vreselijk slecht werden behandeld zouden zij zelf een ander nooit kwaad doen?' Nee, helaas. http://www.freethinker.nl/oud/joden.htm Deze rabbijn (Eliezer Berland: http://www.nu.nl/buitenland/4295315/omstreden-rabbijn-uitgeleverd-israel.html?redirect=1) probeerde voor Justitie te vluchten toen uitkwam dat hij diverse vrouwen seksueel had misbruikt maar zijn daden vallen natuurlijk in het niet bij al die katholieken die kinderen hebben misbruikt en daarna elkaar de hand boven het hoofd hielden. https://nl.wikipedia.org/wiki/Seksueel_misbruik_binnen_de_Rooms-katholieke_Kerk Waarmee ik maar zeggen wil: slecht gedrag is écht niet voorbehouden aan 'buitenlanders'. Waarmee ik meteen de leden van 'Soldiers of Odin' ridiculiseer. Zij hebben een hekel aan buitenlandse invloeden maar hanteren een buitenlandse naam en houden zielsveel van hun buitenlandse broeders en zusters die net als zij een hekel hebben aan buitenlanders met een donkere huidskleur. Terwijl zij dol zijn op de kleur zwart...snapt u het nog?

Wanneer zij 'buitenlanders' zeggen, bedoelen zij natuurlijk eigenlijk 'mensen die niet blank zijn' maar dat toegeven zou hetzelfde zijn als toegeven dat zij racisten zijn en dat zijn zij natuurlijk niet...http://www.rtvnoord.nl/nieuws/165689/Soldiers-of-Odin-is-actief-in-Winschoten http://www.rtlnieuws.nl/nederland/wie-zijn-de-soldiers-odin

Miljarden euro's zijn in handen van keurige Nederlandse criminelen (http://www.quotenet.nl/Lijstjes/Top-9-rijkste-criminelen-van-Nederland) maar mensen kijken liever naar de miljoenen die het opvangen van vluchtelingen kost. Ik vind dat raar.


------------------------------------------------
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

7 opmerkingen:

francky spruytte zei

Logica op dit gebied wordt grotendeels ingefluisterd door de media. En daar de mensen nu eenmaal brood en spelen willen volgen zij de media als was het God zelf.

Mirjam Kakelbont zei

Gisteravond in het journaal bracht de burgemeester van Groningen het een stuk genuanceerder. Hij zei dat wilde dat criminele asielzoekers het land uit worden gezet. Hij vertelde erbij dat het ging om mannen uit Marokko en Algerije, dat beide landen veilige landen zijn. Ik ben het met hem eens. Elke crimineel moet aangepakt worden, of-ie nou wit, blank, rood, geel, zwart whatever is.

די מריו zei

Nou die ehhhh, uit Urk.. daar moeten we dan maar een regel van maken. ;-)

Die fans zijn echt lieverdjes. Ik ken namelijk geen een jongen die met hun dronken hoofd eeuwenoude monumenten zouden vernielen. Maar jij kunt natuurlijk andere vrienden hebben.

Je schrijft zijn daden vallen in het niet bij al die katholieken die... maar je kunt dit soort daden niet vergelijken. Ze zijn allemaal erg, helemaal voor de mensen die het hebben meegemaakt.

Mensen moeten niet kijken wat andere mensen kosten, maar wat nodig is.

Love As Always
Di Mario

Rebbeltje ★ zei

Alle criminelen het land uit!
Als dat zou kunnen ;)

Lutje zei

niet iedereen over dezelfde kam scheren wordt er gezegd
maar ze doen het wel
ieder mens is een individu
Eén @->- voor jou

christiene zei

Als alle criminelen het land moeten verlaten
word het meteen een stuk rustiger.
De regels moeten strenger,en geen verschil.

Renesmurf zei

We hebben gelukkig niets meer van die soldiers vernomen. Nu maar hopen dat dat zo blijft.