Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, augustus 30, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Het lijkt er op dat de strijdmacht van IS wordt gedecimeerd en teruggedrongen. Tot opluchting van velen, met name van moslims die door de extremisten van IS worden vervolgd, onderdrukt en vermoord. http://www.nu.nl/buitenland/4313448/laatste-strijders-worden-verdreven-sirte.html

Goed nieuws vind ik ook dat steeds meer mensen inzien dat geld verzamelen minder belangrijk is dan zorgen dat de planeet heel en gezond blijft. Logisch ook eigenlijk want 'geld' is niets meer dan een serie afspraken en de Aarde is een tastbaar object.

Deze mensen begrijpen dat ook en verzamelen plastic afval om daar vervolgens iets nuttigs mee te doen:Overigens: wereldwijd begint men in te zien dat het gebruik van plastic een halt moet worden toegeroepen. Althans, als men serieus is in het redden van de Aarde: http://www.greenpeace.org/international/en/news/Blogs/makingwaves/6-plastic-bans-worldwide-take-the-pledge/blog/57180/

'Ja maar, ik kan niet meer leven zonder plastic!'
Ja hoor, dat kunt u prima:
http://myplasticfreelife.com/plasticfreeguide/

Dit standbeeld heet 'De Kat' en staat in Barcelona

Ook deze week bedacht en maakte ik voor u een 'lolcat':

'Elke Amerikaan die niet van immigranten afstamt:
hand in de lucht!'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

8 opmerkingen:

די מריו zei

Hoeveel nederlanders zullen er echt 100 % nederlanders zijn.... ook de blanke bedoel ik dan. Had trouwens hier wel een mooie uitleg over de nieuwe regels van de Wilders verwacht. Misschien moet ik nog even afwachten.

Love As Always
Di Mario

Morgaine zei

Hey, die kat, nu ben ik in Barcelona geweest, meerdere malen wel ene tijd terug, maar die kat nooit gezien daar, hahaha

X

Renesmurf zei

De media vertelt ons wat zij vinden dat wij moeten weten, er zit altijd politiek achter.

Lutje zei

dit telt eigenlijk ook voor de belgen, ik woon hier met alle culturen en landen tesamen...
Eén @->- voor jou

Rebbeltje ★ zei

Zo nu mis ik niks meer haha volgen op 3 sites...

Weet je wij zijn zelf al gestart met 3 dus loopt snel op ;)

Groetjes

riet epietz zei

En nog meer goed nieuws, het uitbannen ven de CFK's begint vruchten af te werpen en de ozon laag herstelt zich langzaam.

Natasja zei

Tja... Zal er ooit het besef komen dat we allemaal anders zijn? En dat van elkaar kunnen accepteren? Ik denk het niet Ego is te groot vaak.

gerdaYD zei

Goed nieuws is dit inderdaad, moest men die plasticberg kunnen wegwerken, Moeder Natuur zou opgelucht ademhalen. Beter nog is het helemaal geen plastic te produceren of te gebruiken, maar maak dat de mens eens wijs die voor zijn boodschappen steevast de herbruikbare tas 'vergeet'.