Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, juni 24, 2016

Woestijn (een verhaaltje)

Zijn verhaal zou breed uitgemeten worden in alle kranten. Televisie-omroepen zouden elkaar overtroeven met aanbiedingen om in hun programma's te verschijnen en zijn moeder zou apetrots zijn. Mocht zij nog leven.

In de jaren'70 was hij door buitenaardse wezens uit zijn vertrouwde wereld opgepikt en meegenomen naar een planeet waar hij werd bekeken en onderzocht. Voor welk doel? Daar was hij nooit achtergekomen.

Maar nu brachten zij hem terug naar de Aarde! Zijn ogen werden glazig en vochtig toen hij door het kristallen venster een klein blauw bolletje ontdekte dat steeds groter werd. Spoedig zou hij thuis zijn!

Een wezen dat hij had leren kennen en vertrouwen gebaarde dat zij nu afscheid moesten nemen en hij kreeg er een dubbel gevoel bij: terug naar wat hij kende of blijven bij wat hij had leren kennen?

Hij zou voldoende tijd krijgen erover na te denken want zijn nieuwe vrienden zetten hem weliswaar keurig af op de Aarde maar helaas in zijn nakie zonder spullen en midden in de Kalahari woestijn.

==========================
Meer lezen? bravenewbooks.nl/terrenceweijnschenk

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

7 opmerkingen:

willy zei

van pech gesproken..

leuk geschreven

groeten

די מריו zei

Dat is vervelend... ik was toch liever dan maar bij de aliens gebrleven.

Love As Always
Di Mario

John zei

Of terug keren zo verstandig is valt te betwijfelen. De mens sterft volgens verwachtingen binnen 100 uit en dat zullen we voor die tijd al merken natuurlijk.

riet epietz zei

Het lot van iedere "emigrant" , in gedachte in twee werelden leven.

Renesmurf zei

Het ging fout en het kwam nooit meer goed.

gerdaYD zei

Wat een verhaal lieve Terrebel, bovendien wist jij er weer een heel humoristische draai aan te geven!

Hans zei

Nu heb je in de woestijn niet veel kleding nodig, maar toch helemaal niks in de warmte werkt ook niet.
Ben je echt niet van deze aarde als je zo iets doet. Hans