Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, juni 14, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! In India zitten meisjes opgesloten in hokken die alleen maar open gaan wanneer een klant naar binnen komt...Op zich is dat geen goed nieuws natuurlijk maar wél dat er een organisatie is ontstaan die inmiddels al ruim 3000 van deze meisjes heeft bevrijd!



https://www.freeagirl.nl/

Als de baas van huis is...liggen de katten op bed!


De zelfgemaakte 'lolcat' van deze week:


'Beroemd? Kon de druk niet aan!
- dood door overdosis - 
Niet beroemd: gewoon een domme junk.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.

4 opmerkingen:

Natasja zei

Vreselijk, maar ook hier zijn er vrouwen die met beloftes naar Nederland gehaald worden, en als slaaf behandeld worden... En wat dacht je van jonge kinderen, we weten maar een klein beetje van wat er werkelijk gebeurd.. De meest vreselijke dingen..

די מריו zei

Je kunt zeggen, dat zijn maatstaven waar wij ons niet mee willen meten. Maar..... al die mensen die ergens achteraf werken in een klein hokje om maar zo goedkoop kleding te maken.. voor de westerse maatschappij...

Love As Always
Di mario

Ferry - Jacqueline zei

Vreselijk dat meisjes kleine hokjes zit. Gelukkig zijn al 3000 meisje bevrijd. Er zit nog veel kleine hokjes. Heel goed dat aandacht geven. Wat heerlijk dat katten bij jou op de bed ligt. Echt genieten. Wat leuk dat je in Haarlem gaat bezoeken en winkelen.
Groetjes,

Morgaine zei

Dit is natuurlijk vreselijk en gebeurd teveel maar ja... het is goed werk wat zij doen, wat ik mij wel afvraag, waar gaan die meisjes heen die niet terug kunnen naar hun ouders, dat vertellen ze dan weer niet....

dubieus...

X