Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, maart 08, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws of niet? Naar het schijnt zijn er resten gevonden van bijlen van honderden jaren oud die aantonen dat de reuzen die voorkomen in zoveel culturen en verhalen echt bestaan hebben. Schijnbaar konden deze bijlen (klik) uitsluitend gehanteerd worden door mensen die drie maal zo groot en sterk waren als mensen van nu. Interessant, niet? 

Echt goed nieuws is dat kinderen de toekomst hebben. De jonge deelnemers aan The Voice Kids Arabic (klik) bijvoorbeeld. Veelal afkomstig uit gebieden waar vooral diepe ellende heerst. De kinderen blijven hoop houden en het zou volwassenen sieren daar een voorbeeld aan te nemen en eindelijk eens in te zien dat je met zingen verder komt in het leven dan met haat en geweld.

 Maneki Neko zit graag in bad
om bad- en douchewater op te likken.
 Billy zit hier voor het raam te wachten
tot zijn baasje uit school komt
Hier in close up
 Dit is Freya
Freya 'helpt' mijn vriendin met het inpakken 
van de spullen voor de markt.
Gewoon, omdat het kan.

De zelfbedachte lolcat van deze week heb ik misschien
ooit eerder geplaatst maar dat kan ik mij niet herinneren:
'Een kind vertellen te leren
is als gras vertellen te groeien'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.

10 opmerkingen:

rietepietz zei

Dan heb ik dus pech, ik volg al die "voice" toestanden niet, dus ik zal het wel nooit leren!Maar de poezen zijn leuk!

francky spruytte zei

Ik volg dat programma ook niet, maar dat de kinderen de toekomst hebben is een feit.
En dat ik katten leuk vind wist je waarschijnlijk al.

Mammalien zei

Dol op katten. En op dat soort vondsten en nieuwtjes als over die vermeende reuzen. Zou het nou? Of is er ergens onderweg weer een denkfout gemaakt?

Mammalien zei

He, ik kan berichten plaatsen zonder op 'ik ben geen robot' te klikken! (Wat bewijst dat?)

kliefje zei

Gék op katten, prachtige beesten zijn het.

די מריו zei

Je lolcat klopt echt.. kinderen willen meer leren dan de meeste volwassenen. Dat is jammer. We kunnen zoveel leren van kinderen en volwassenen denken dat ze vaak meer weten... en dat is niet zo.

Love As Always
DiMario

Renesmurf zei

Zo komen ze er nog wel achter hoe de hunebedden gebouwd werden! Reuzen hebben wellicht bestaan. Dan bestaan smurfen vast ook.

Rebbeltje ★ zei

Loop een beetje achter...lang weekend weg geweest, maar ben blij om bij je lolcat uit te komen na een weekend met 6 kleinkinderen weet je dat die zowiezo leergierig zijn ;)

Groetjes

gerdaYD zei

De vaste waarde op maandag, dit kattenlog! En dan geeft je ons nog een paar interessante bedenkingen er boven op lieve Terrebel...

Morgaine zei

Heeft niet iedereen eigenlijk een toekomst? De vraag is alleen welke toekomst.... of ga je er nu vanuit dat die toekomst altijd rooskleurig zal zijn ;-)

X