Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, september 09, 2013

Roger Waters

Vrijdag voor het eerst na de zomervakantie gaan aquajoggen. De instructeur bleek geen sikkepit veranderd. Nog steeds heeft hij moeite met tellen: 'Nog acht keer met de dumbells onder water van voor naar achter. En 7...6...5...4...waar was ik nou gebleven? Nou ja, dan maar opnieuw: nog 8...7...'

's Middags genoten wij van de laatste openingsdag van het lokale zwembad. Lekker met een boek in het gras aan de kant liggen, frietjes eten en nat worden. Helaas niet door zwemwater maar door regen. Die avond deden wij het rustig aan door te genieten van nieuwe afleveringen van The Big Bang Theory en Top Gear. O ja, en tussendoor een sollicitatiebrief geschreven en aan mijn boek gewerkt.

Zaterdag mocht ik aantreden op het verkleedfeest dat bekendstaat als Valtifest en daar zagen mijn collega's en ik er zo uit:

Een paar uur later stond ik op een ander feest en werd deze foto van ons gemaakt:

Zondagmorgen haalde ik nog even snel de resten mascara rond mijn ogen weg voordat wij mijn dochter gingen ophalen voor een verjaardagsfeest in Bussum.
Eigenlijk wilden wij daarna gaan kanovaren maar de beheerder van de buurtboot had zijn pols gekneusd en dus was de verhuur gesloten. Dan maar lekker een tosti gaan eten bij de buurtboerderij...óók gezellig!

Mijn dochter ging veilig met de tram terug naar haar moeder en haar zusje en wij dronken een drankje en aten een hapje met vriend Edgar voordat wij naar stadion de ArenA gingen om Roger Waters aan het werk te zien met The Wall (Klik voor recensie). Mijn vriendin was erbij in het publiek toen het spektakelstuk werd opgevoerd bij de Muur in Berlijn in 1990 en laat geen mogelijkheid onbenut mij dat feit in te wrijven en inmiddels is de grote meester van Pink Floyd 70 jaren jong maar gitaarspelen en zingen kan hij nog als de beste! Hij trakteerde ons zelfs op een mopje trompetmuziek!

Zijn boodschap is helaas actueler dan ooit; overheden zijn niet te vertrouwen en wij verspillen meer geld aan wapentuig dan dat wij uitgeven aan het voeden van hongerende kinderen. Hij bracht die boodschap overigens in het Nederlands. Zonder autocue.7 opmerkingen:

Ollie zei

Blij dat je de boodschap begrepen hebt ! Hij is nog een van de beste entertainers ter wereld . Ik kon er niet zijn heer Terrence ! Ik ben blij dat ge van mijn held genoten hebt.
Via f>b Krijg me je telefoon van me , mijn kleine groooooooooooooote vriend !

Unknown zei

Dat inwrijven valt best mee ;-)

די מריו zei

OM eerlijk te zijn, ik had het je waarschijnlijk ook diverse keren verteld.... en nog maar een keer, voor het geval je het vergeten was.

Love As Always
Di Mario

Sjoerd zei

Ik heb er al heel veel goede dingen over gelezen en gehoord. Mooi dat je dit hebt mogen meemaken.

rietepietz zei

Verkleedpartijen zijn altijd leuk en als je er dan ook nog een boterham mee kunt verdienen is dat dubbelop!
Wat is dat een immens groot podium, zie je dan nog wel iets al je in het publiek staat, ik denk weinig! Maar er zullen wel grote schermen bij staan denk ik!

Klarinet88 zei

Aquajogtrainers ontleren tellen volgens mij in hun training. Zo laten ze je steeds weer langer doorgaan met de lastigste oefeningen. Bij die waarbij je denkt: 'dit gaat lekker' kunnen ze opeens wel goed tellen. :-)

gerdaYD zei

Wow, wat een foto's van die verkleedpartij! Jouw weekend was weer goed gevuld hé lieve Terrebel?
En je eindconclusie op dit weer mooie log is beslist to the point!