Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, maart 26, 2013

Genieten


Straks mag ik op verjaarsvisite bij mijn schoonvader en vanmorgen was ik na een bezoek aan de huisarts wat tijd kwijt met het bezoeken van de allergoloog. Daarna nog wat op kantoor gedaan ook! Het handige van al dat wachten in wachtkamers, op de bushalte en het reizen met de tram en trein is dat er dan tijd is voor het lezen van een script ten behoeve van een auditie, morgen. Eerder die dag word ik verwacht bij een fotoshoot. Het is dat ik een agenda heb want anders zou ik zomaar een afspraak kunnen vergeten.

Zaterdag vergaten wij op gegeven moment dat wij feestvierden bij kaarslicht in verband met Earth Hour, dat ene uurtje per jaar dat wereldwijd aandacht wordt gegeven aan energieverspilling. Zo zie je maar: ook zonder stereo-installatie, welgeplaatste spotjes en wake-up lights kun je het prima naar je zin hebben! Bij de fysiotherapeut was het ook gezellig, maandag en bij buurvrouw Hetty dronk ik een kopje thee om 's middags bij m'n vrijwilligerswerk lekker veel op te ruimen op kantoor.

Toen ik thuiskwam bleek dat mijn zoon iets eerder thuis was dan op andere maandagen. Hij had net gelezen dat het de koudste 25 maart was, ooit in Nederland gemeten. Het is zó koud dat er hier en daar in het land op natuurijs werd geschaatst. In Rusland haalden Nederlandse schaatsers, zo zagen wij het afgelopen weekend, diverse medailles in de voorbereiding op de Olympische Winterspelen, volgend jaar, waar ook ongetwijfeld mijn zoon van zal genieten.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Herman Emmink


7 opmerkingen:

Zuster_Klivia zei

Jij zit/zat aardig volgepland vandaag. Bezig bijtje jij.

Sjoerd zei

Niet normaal die kou hier in Nederland...

rietepietz zei

Drukke dag voor je,maar dan heb je weinig last van de kou omdat je bezig bent!
Dat Herman ruste in vrede ondanks dat hij zij lichaam aan de wetenschap heeft geschonken!

די מריו zei

Zo zie je maar dat een agenda soms wel heel makkelijk kan zijn. Nog gefeliciteerd met je schoonpa.

Love As Always
Di Mario

Ankie! zei

Hebben het zeker goed gedaan met Earth Hour ! Een deel van ons was niet thuis, dus daar was het licht uit, de gehele avond, omdat wij bij jouw lief de gehele avond hebben mogen genieten van kaarslicht. Als dat geen wereld redden heet !

gerdaYD zei

Inderdaad, zo'n bittere koude eind maart hebben wij nog nooit meegemaakt, de winter duurt nu al bijna 5 maand, waar blijft de lente?
Maar laat ons dat eventjes vergeten, want jij doet auditie vandaag hé? Succes lieve Terrebel en laat zeker even weten hoe het afliep!

klaproos zei

hoi terrebel,
gezellig dat je er weer eens was, je bent een trouwe bezoeker:-)
jawel hé, het is superkoud, maar we genieten er van,
herman zal gemist worden....

ge ja een fijn weekend hebben?