Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, september 30, 2012

Duurzaam


Boek nummer tien van dit jaar is Boek Twee van de trilogie 1Q84 van Haruki Murakami. Ook dit deel zit weer barstensvol fantasie die je als lezer klakkeloos voor waar aanneemt.

Daarnaast ben ik nu eindelijk het gemiddelde van maar één boek per maand ontstegen.

Wellicht heeft u het gemerkt: ik was er een paar dagen niet. Na een hectische periode waren m'n vriendin en ik er eventjes uit...heerlijk! Onbetaalbaar soms, een beetje rust...

Rust om te verwerken wat er de afgelopen paar maanden allemaal is gebeurd. Rust om eindelijk m'n eerste roman te redigeren (Wel enigszins deprimerend: aan je eigen roman werken vlak na het lezen van een boek van Murakami!). Rust om te genieten van nagenoeg ongerepte natuur. Rust om van elkaar te genieten zonder afleidende factoren als werk of familie...zoals gezegd: onbetaalbaar.

Vorige week vrijdag waren m'n vriendin en ik bij m'n broer en diens vrouw voor een etentje. Die zaterdag werd ik gefotografeerd ten behoeve van een rapportage met Carice van Houten in glossy magazine Jan van aankomende november en later die nacht waren wij op een feestje in Antwerpen.

Daarna dus even rust en vrijdagavond kwamen wij terug om gisteren pannekoeken te eten met de kinderen en vandaag (na een fijne lunch bij m'n moeder) een bezoek te brengen aan wetenschapsmuseum Nemo. Wij kwamen met name voor de expositie Transnatural Festival; wetenschap en kunst komen samen en het toverwoord is 'Duurzaam'.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Andy Williams
6 opmerkingen:

Di Mario zei

Af en toe je rust pakken is ook lekker. En dan kun je er weer fris tegenaan. Ik ben benieuwd naar je foto's.

Love As always
Di Mario

Renesmurf zei

Rust is goed voor een mens, andy is op alle zenders al geeerd, zulke dingen gaan ook gewoon maar door.

En het loggen gaat ook gewoon door.

Redstar zei

Bijkomen is soms echt nodig na een hectische periode. Zo krijgt de geest weer alles op zijn plek.

Ollie zei

Rust is soms nodig ùijn kleine groooooooote vriend ! Ook ik ben daar hoognodig aan !

suske zei

door rust roest men niet, integendeel men wordt er alleen maar fitter door.

gerdaYD zei

Het is je méér dan vergeven lieve Terrebel na het lezen van wat je allemaal voor leuks (en minder leuks) hebt gedaan! Hopelijk zijn je batterijtjes nu goed opgeladen om er weer flink tegen aan te kunnen gaan!