Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, juli 22, 2012

Zomerfestivals

Vrijdagavond zou ik werken maar twee weken terug werd afgezegd. Vrijdagnacht zou ik werken maar hoorde vrijdagmiddag dat dat niet doorging. Zaterdagmiddag zou ik werken maar vorige week kreeg ik bericht dat het niet doorging. Zaterdagnacht zou ik werken maar hoorde een paar dagen terug dat dat was afgezegd. Vanmiddag mocht ik werken. En dat ging door. 


Prachtig weer hadden wij bij ons optreden tijdens het Milkshake-festival in Amsterdam-Westerpark. Straks volgt er een kaartavondje en blijkt het wederom geen verspild weekend...


In je eentje een puber opvoeden en om het weekend een vader zijn voor zijn zusjes gaat helemaal vanzelf. Kleren wassen zichzelf. Een boekhoudprogramma doet vanzelf de boekhouding. Geld voor opdrachten komt vanzelf binnen zonder dat daar iets tegenover staat. Boeken schrijven zichzelf en vrijwilligerswerk wordt uitsluitend gedaan in theorie.


Ja, beste lezers en lezerinnen, nog steeds zijn er mensen die denken dat ik een soort Guus Geluk ben die nooit zelfs maar aan werken dènkt maar die desalnietemin zijn natje en zijn droogje ontvangt.


Die mensen hebben natuurlijk hartstikke gelijk want ik voer inderdaad geen klap uit...


Neen, dan een wielrenner uit de Tour de France; dag in dag uit honderden kilometers fietsen. Stuk voor stuk zijn die fietsers supermensen die wekenlang dagelijks een bovenmenselijke prestatie leveren. En al die wondermensen doen dat - echt, eerlijk waar! - zonder ondersteuning door doping.


Ik ben ervan overtuigd dat in de Tour net zo weinig drugs worden gebruikt als op Nederlandse en Belgische zomerfestivals...

7 opmerkingen:

Di Mario zei

gho wordt daar dan nooit iets gebruikt... ;-) Wat geven die mensen elkaar dan altijd stiekum in de handen terwijl ze om zich heen kijken? ;-)

Love as Always
Di Mario

Wil/Zizy zei

lees ik jouw feed en kom ik op je blog.. staat je log er niet totaal blanco... maar goed dat ik je feed heb gelezen hihihi .. Wat vervelend al die afzeggingen maar fijn dat het vandaag doorging.. en met zulk een heerlijk weer,, dus dubbel plezier ,-)

liefs Wil/Zizy

OT ik bel je morgen even.

www.brillie.nl zei

Zomers, dat is het zeker nu.

rietepietz zei

Het ergert me altijd dat dikbetaalde sporters zoveel aandacht krijgen .Het is hun werk en waarschijnlijk is hun enige zorg hoe ze door de dopingcontrole komen !
Lullig dat men zo kort van te voren een optreden afzegt ,ik hoop dat ze dan toch wel iéts vooraf hebben betaald !

renesmurf zei

De festivals zijn allemaal geheel drugsvrij, en van de topsport betwijfel ik dat.
Ja, zo nu en dan even loggen dat je werk kan het beeld van de lezer wat doen veranderen.

gerdaYD zei

Ik geloof het niet dat alles zichzelf doet, jij bent een harde werker al doe je er soms luchtigjes over lieve Terrebel. Jammer van al die gemiste optredens want zo verdien je niets en hebt er toch veel energie in gestopt. Maar je had wel een fijn optreden in Amsterdam schrijf je, krijgen we daar een verslagje van? Doén! En ook nog genieten van de zomer die er eindelijk IS hé!

Roosnans zei

proest....ha ha ha...neeee, die gebruiken helemaal niks hoor, die renners....

En wat fijn dat bij jou allleeessss van zelf gaat. Wauw! Is dat truckje ook een ander te leren???

geniet!
grtz,