Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, maart 21, 2012

Democratie

Eigenlijk zou ik naar een vergadering gaan maar mijn lichaam had daar andere gedachten over en maakte het mij duidelijk met branderige ogen, overgeven en een totaal gebrek aan energie. Vanmorgen op de koffie bij m'n moeder voelde ik mij niet optimaal en dat werd erger toen ik mij bezighield met m'n debiteuren. Bij m'n vriendin thuis vanmiddag viel ik spontaan in slaap.

Daarna kwam ik met een paar nogal flauwe grappen. Zoals: 'Spreek dit zinnetje snel uit: 'You scratch my back, I scratch George.'

En ik bedacht een nieuwe in de serie 'kleine meisjes in de zandbak.' Deze klassieker uit die serie kent u vast wel:
Twee kleine meisjes spelen in de zandbak. Zegt het ene meisje tegen het andere meisje: 'Laatst vond ik een condoom op de veranda.' Waarop het andere meisje antwoordt: 'Wat is dat, een veranda?'

In die serie zijn nog meer grappen maar de meesten daarvan kan ik hier niet plaatsen vanwege de kans dat ze worden gelezen door minderjarigen.

Maar die ik vandaag bedacht wil ik u niet onthouden: 'Twee kleine meisjes spelen in de zandbak. Zegt het ene meisje tegen het andere meisje: 'Vroeger, toen Nederland nog een democratie was, zat er ooit een pedofiel aan mij.' Waarop het andere meisje antwoordt: 'Wat is dat, een democratie?'

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Herman Broekhuizen

8 opmerkingen:

Leibele zei

Dat is goed opgemerkt door dat ene meisje, democratie is...? Het is maar goed dat Herman Broekhuizen zulke mooie liedjes heeft geschreven, mooier dan onze democratie.

Di Mario zei

En voel je je al weer wat beter?

Love As Always
Di Mario

Sjoerd zei

Ik zou zeggen eerst weer lekker opknappen... Vergaderen kan altijd nog.

Renesmurf zei

En waarom mogen minderjarigen bepaalde dingen niet lezen, dat vroeg ik me altijd al af.
Ik heb zelfcencuur nooit echt begrepen, als kind al niet.

HansDeZwans zei

Goed voor een glimlach.

gerdaYD zei

Oooo Terrebel, je bent nog niet helemaal van die heup genezen en je bent alweer ziek... Moest ik jou zijn, dan ging ik toch even bij de dokter langs. Doe je dat jongen? Beter voorkomen dan genezen, want het laatste duurt beslist langer!
Hier speelt ook een beetje eigenbelang bij want ook ik wil graag je mooie logs blijven lezen en je steeds weer indringende opmerkingen!
Verzorg je goed hoor, doe veel vitamientjes op in de nu toch wel stralende zon zodat je batterijtjes flink opgeladen worden!
OT: bedankt voor je fijne woorden van steun, ze doen mijn hartje goed!

Redstar zei

Twee kleine meisjes in de zandbak ja...
Dat je snel weer boven jan bent!

rietepietz zei

Ik vraag me af "bestaan er eigenlijk nog wel zandbakken "?