Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, maart 07, 2012

Auto

Lekker bezig met van alles en nog wat waardoor er langzamerhand wat ruimte vrijkomt in mijn huis maar ook in mijn hoofd. Gisteren was ik te gast bij een heuse Tworrel; een via Twitter georganiseerde netwerkborrel en vanavond mocht ik lesgeven: een heuse workshop betreffende Sociale Media & Marketing. De leerlingen zijn zelf docent dus het gaat om een andere doelgroep dan de studenten die ik morgen tref. Dan mag ik lesgeven aan 'mensen die iets hebben met psychiatrie'.

Erg leuk, dat leraar spelen maar ook best vermoeiend. Zeker ook omdat ik nog de wintersport-vakantie in de benen heb. Mede daardoor miste ik gistermiddag een vergadering; was simpelweg weggedut tijdens het voorbereiden van een workshop...

Tussendoor een wasje gedraaid, m'n zoon opvoedkundig beziggehouden en een en ander geregeld ten aanzien van gedane en toekomstige entertainment-opdrachten. O, en een kort verhaaltje geschreven, te verschijnen in m'n derde verhalenbundel.

Omdat ik zo moe ben heb ik het ook eerder koud dan normaal. Terwijl het in huis 19 graden is zit ik te bibberen. Terwijl ik normaliter een graad of 16 als aangenaam ervaar. Misschien dienen wij te leren van Wim Hof, ofwel The Iceman. Hij heeft zichzelf aangeleerd om - slechts gehuld in een zwembroek - een halve marathon te rennen over de Noordpool. Mij persoonlijk gaat het iets te ver maar het toont wel aan dat wij eigenlijk heel erg verwend zijn en de kachel helemaal niet zo hoog hoeven te stoken.

Zo zouden wij heel wat energie kunnen besparen!

Volgens 'onafhankelijk onderzoek' zouden wij ook kunnen besparen op onze kosten door terug te gaan naar de gulden en de Euro achter ons te laten. Aardig idee hoor maar praktisch onuitvoerbaar om vele redenen.

En ja, dan zou je ook kunnen beweren dat wij voortaan maar moesten skippyballen in plaats van autorijden. De skippybal is namelijk vele malen energiezuiniger dan de auto, beter voor onze gezondheid, wegen hebben minder onderhoud nodig en een skippybal is vele malen goedkoper dan een auto.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Włodzimierz Smolarek en Robert Sherman

5 opmerkingen:

Di Mario zei

Smolarek, ohoooo, Smolarek... ohohohooooo.. Wat heb ik dit vaak gezongen in het stadion.

Love As Always
Di Mario

Ollie zei

Enkel een bedenking ; Hoe zal de regering taksen kunnen opleggen voor zo'n skippybal ? Volgens het aantal sprongen ?
Zorg goed voor jezelf , mijn kleine groooooooooooote vriend.

Lutje zei

een tworrel, nog nooit gehoord...

gerdaYD zei

Ik kan het begrijpen dat jij het zo koud hebt: vermoeidheid doet dat met je lijf... Lieve Terrebel, zou jij nu niet even gas terugnemen en wat uitrusten? Opletten hoor dat je niet opbrandt want als ik dit allemaal zo lees heb jij geen momentje rust...
Mijn raad voor vandaag en het hele volgende weekend: beentjes naar omhoog, genieten van de zon en het fluitconcert van de vogeltjes die de lente aankondigen!

rietepietz zei

Klopt ,we zijn verwende donderstenen tegenwoordig maar heel stiekem geniet ik daar toch wél van !