Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, januari 22, 2012

Kredietcrisis

Niet dat ik zo verschrikkelijk hard werk (Ik bedoel maar: hoe moeilijk is het nu eigenlijk om een eigen bedrijf te beginnen, in je eentje een kind op te voeden, het huishouden te runnen terwijl je boeken schrijft en vrijwilligerswerk doet?) maar af en toe is het bijna lachwekkend om te ontdekken dat er nog steeds mensen zijn die denken dat ik mij te pletter verveel.

Het is niet dat ik het erg vind om mensen te helpen maar af en toe vraag ik mij wel'ns af waarom zij anderen niet vragen. Misschien omdat die anderen regelmatig 'nee' zeggen en ik zelden?

Vervelen doe ik mij ook zelden. Zo deed ik donderdag boodschappen met m'n moeder, ben ik wezen zwemmen en bezochten wij vrijdag een bekend Zweeds woonwarenhuis. 's Avonds waren wij in de bioscoop voor het zien van The Artist en toevallig kwam ik daar een paar vrienden van vroeger tegen. Zaterdag mocht ik werken op een Burlesque-feest in Den Haag waar ik ook weer diverse bekenden ontmoette. Waaronder een paar vrienden uit bijna-vervlogen tijden.

Vandaag maakte ik kennis met een niet-onaanzienlijk deel van mijn nieuwe schoonfamilie. Natuurlijk vond ik dat vooraf een tikkeltje eng maar die angst bleek volledig ongegrond.

Zoiets is ook het geval met de kredietcrisis. Als je dan leest dat over 2011 het aantal verkochte auto's met 15 procent is gestegen ten opzichte van 2010 dan vraag je je toch wel even af hoe erg dat hu helemaal is gesteld met die kredietcrisis.

Als toetje vandaag een deel van een aflevering van Roos en Haar Mannen: Misdaad Gezocht. Indertijd uitgezonden door de VARA als onderdeel van Villa Achterwerk. De aflevering bestaat uit drie delen en ondergetekende had daar een bescheiden rol in. Let u op de slechterik met de afstandsbediening...7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ik hoop niet dat je je handen verbrand hebt...

Di Mario zei

Je kunt beter in de film een slechterik zijn dan in de familie ;-)

Love As Always
Di Mario

Leibele zei

Die krediet crisis zie en voel je pas wanneer je oud, gehandicapt of zomaar in een uitkering zit. Ze hebben geen nagels meer om hun kont te krabben en geld voor nieuwe nagels hebben ze niet.

Renesmurf zei

Vervelen bestaat niet, en jij bent het bewijs!
Tijd te kort komen is niet goed, maar altijd nog beter dan overhouden.

En met geld is hoe meer hoe beter.

Ollie zei

J a zoals het er bij ons uitziet , komen heel veel mensen in moeilijkheden !

Roelien zei

Genoten heb ik van dit filmpje: ik heb net nieuwe panties, hahahaha.
En dat je je zou vervelen, nee, dat geloof ik ook niet.

Terrebel zei

@Sjoerd: helaas wel...maar de regisseur vond het prachtig en brandwondenzalf was paraat.