Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, oktober 28, 2011

Verlangende ogen (Een verhaaltje)

Haar volgende kunststukje zou niet gemakkelijk zijn. Dat had het publiek al snel door.

De concentratie legde een zweem van mysterie over haar ingestudeerde glimlach.

Hoewel haar strakke outfit de lijnen van haar goed ontwikkelde lichaam accentueerde kon hij niet anders dan naar haar ogen staren.

Bijna had hij het hoogtepunt van haar optreden gemist maar een collectieve uitroep van de mensen om hem heen bracht hem op tijd bij zinnen om een perfect uitgevoerde oefening te zien.

De DJ zette onmiddellijk een bekend dansnummer in met een heftige beat en het uitzinnige publiek verdrong zich om de artieste om haar te complimenteren en te feliciteren.

Van een afstand keek hij toe hoe zij glunderde en zichtbaar en terecht genoot van de aandacht die haar ten deel viel.

Misschien dat zij het aanvoelde maar op gegeven moment rekte zij haar nek uit over haar fans en keek hem ruim een seconde lang diep in zijn verlangende ogen.

14 opmerkingen:

Sjoerd zei

Had hij eens vooraan gestaan...

suske zei

die man zal niet alleen fan zijn op lange termijn.

Salty Letters zei

Verlangen is een mooi woord maar een lastige emotie.

Renesmurf zei

De ene week stoort het verleden tijd me meer dan de andere, vreemd is dat.

Redstar zei

Heerlijk toch, om zo te dromen van verlangen..

gerdaYD zei

Wawww, weerom een knap geschreven verhaaltje... TJE? Nee hoor, een mooi stuk leven wist je hier te vangen Terrebel!
En OT: wat ben je toch een schatje, dankjewel voor je meer dan lief commentaar én je kijk op mijn foto's!
Fijn zonnig najaarsweekend jongen.

Terrebel zei

Helaas, René...ik vind het lastig om over dingen te schrijven die nog moeten gebeuren. En speelt niet èlk verhaal zich in het verleden af? Goed, behalve SF-verhalen dan...;-)

Wil/Zizy zei

Pffffffffftttt .. ja ja .. het verlangen... hij kon het in ieder geval (telepathisch) goed overbrengen.

Groets Wil/zizy

je weet wel wie zei

Beste Terrence, ik dacht dat we eruit waren, maar mijn telefoonnummer is nog steeds gelinkt aan een site van jou, nl 23 okt. Wil je dit aub weghalen want ik word nog steeds gebeld, heel fijn, ook midden in de nacht.

Terrebel zei

Beste Jerry. Waar ik het had gepubliceerd heb ik jow naam en telefoonnummer verwijderd. Ik kan het voor jou niet weghalen uit het geheugen van al die mensen die jou bellen. Hoeveel zijn dat er eigenlijk en wat zeggen zij zoal? Heb je al aangifte gedaan van bedreiging of ben je dan bang dat de politie erachter komt wat je zèlf allemaal de wereld in geslingerd hebt aan beledigingen en "grappige" opmerkingen? Ik acht mijzelf niet verantwoordelijk voor wat jij zèlf in het openbaar op internet zet. Bijvoorbeeld in een reactie onder mijn stuk van 23 oktober. Misschien goed dat je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen acties en niet meer anderen de schuld geven voor je eigen fouten. Je was er met je volle verstand bij toen je je naam, adres en telefoonnummer plaatste. Tenzij jij bereid bent toe te geven dat je toen stoned en/of dronken was. Maar je bent al een tijdje clean, toch? Goed zo, houden zo! Fijne zondag verder, Jerry.

je weet wel wie zei

Dan ben je dit nog vergeten, je hebt dit zelf geplaatst


Terrebel zei...
Je hebt gelijk Red! Weet je wat? Vanaf nu mag Jerry van W (tel: 023-) hier gewoon zijn idiote gedachtes plaatsen als Tollie, Hollie, Bofbev en al die andere slimme namen...Heb hem gisteren trouwens gebeld en vroeg hem waar hij mij van kenden "Gaat je niks aan" zei ie. Waarom heb je zo'n hekel aan me, Jerry? "Gaat je niks aan". Op gegeven moment zei hij:"Ik heb nu grote mensen op visite." En hing op. Aardige jongen, lijkt me.

Je denkt toch zeker niet dat ikzelf die gegevens op je weblog zet, dus nogmaals, wil je het aub weghalen want ik ben die telefoontjes zat, wie van jullie het ook zijn mogen. Ik val jou niet meer lastig en jij haalt mijn naam en tel nr even weg aub. Dan pas zijn we van elkaar af. Dus hou je snedige opmerkingen maar lekker voor je dan doe ik dat ook

Terrebel zei

Die was ik helemaal vergeten, Jerry! Welke datum was dat? Dan haal ik'm meteen weg! Ongetwijfeld stoppen mensen meteen met bellen zodra jouw telefoonnummer niet meer op internet staat. Niemand zal er ooit aan gedacht hebben het nummer ergens op te schrijven of xo. Toch?

Pas als mensen stoppen met het intikken van de naam "Jerry van Werven" zullen uiteindelijk de links óók verdwijnen uit het "geheugen" (de "cache") van Google. Nu heb ik natuurlijk geen idéé wie dat toch steeds blijft doen maar ik hoop voor jou dat deze idioot daar gauw mee ophoudt, Jerry! Want door dit soort figuren blijven jouw gegevens voor altijd online staan. Fijne avond! En geef je nog even door onder welk stukje jouw telefoonnummer nog staat? Dan haal ik dat meteen weg. Echt waar!

O ja, heb jij inmiddels de onzin-stukjes verwijdert die jij zèlf had geplaatst? Je weet wel, die onder die originele namen als Bofbev, Tollie, Hollie, Gerda dubbel D, Erwindemanmetdevoorbinddildo, wolkewietje, Kevin, etcetera. Niet alleen onder mijn stukjes maar ook uit m'n forum en uit de reactie-vensters van mijn blog-collega's. Okee?

Jij verwacht wat aktie van mij maar dan mag jij zelf ook wel wat doen toch? Of vindt jij dat je gewoon ongestraft mag wegkomen met mensen beledigen? En daarover gesproken: heb je al besloten of je een echte man bent of liever als anonieme lafaard door het leven gaat?

Een èchte man zou namelijk zijn excuses aanbieden aan iedereen die hij met z'n dronken hoofd (of was je nuchter, al die keren dat jij mij uitmaakte voor "kutdwerg" en "kontkrummel" en dergelijke?) heeft lastiggevallen en beledigd.

De keus is aan jou Jerry. Ik begrijp dat jouw favoriete hobby blijft het volgen van mijn leven en dat je liever geen echte hobby neemt of een eigen leven begint? Hoe dan ook: succes ermee!

. zei

De datum is 23 oktober.

Terrebel zei

Beste Jerry,

Het stuk waar jij naar verwijst is verwijderd. Wat jij zèlf plaatst is jouw verantwoordelijkheid en niet de mijne. En komen die excuses nog of heb je besloten laf en anoniem te blijven?